Dopytam: czekacie na informację, czy będzie dodruk, czy już na konkretną datę (czyli zebrało się wystarczająco chętnych i druk ruszy w niedługim czasie)?REBEL.pl pisze:Niewiele, oprócz tego, że zlecenie na dodruk Pór Roku zostało złożone i czekamy na informację o dacie dodruku od oryginalnego wydawcy.PawelWAW pisze:Czy wiadomo coś w sprawie dodruku Pór roku ?
Rebel - plany wydawnicze na 2017 rok
- Yavi
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 41 times
- Kontakt:
Re: Rebel - plany wydawnicze na 2017 rok
Planszówki we dwoje - blog o grach planszowych nie tylko dla dwojga!
Pytania o zasady - grupa na Facebooku
Pytania o zasady - grupa na Facebooku
- REBEL.pl
- Has thanked: 198 times
- Been thanked: 740 times
- Kontakt:
W tym znaczeniu czekamy na współpartnerów do druku. Na chwilę obecną nie ma podanej daty kiedy ten druk mógłby ruszyć. Jedyne co mamy to złożone zamówienie.Yavi pisze:Dopytam: czekacie na informację, czy będzie dodruk, czy już na konkretną datę (czyli zebrało się wystarczająco chętnych i druk ruszy w niedługim czasie)?REBEL.pl pisze:Niewiele, oprócz tego, że zlecenie na dodruk Pór Roku zostało złożone i czekamy na informację o dacie dodruku od oryginalnego wydawcy.PawelWAW pisze:Czy wiadomo coś w sprawie dodruku Pór roku ?
wydawnictwo Rebel
Nadchodzące premiery | Aktualności wydawnicze | Kontakt | Dystrybucja: hurt.rebel.pl
Nadchodzące premiery | Aktualności wydawnicze | Kontakt | Dystrybucja: hurt.rebel.pl
A w przyszłym będziecie rozważać, czy raczej nie ma szans? Pytam, bo wolałbym dołożyć cegiełkę do polskiego wydania, ale nie wiem czy wytrzymam oczekiwanieREBEL.pl pisze:W 2017 roku nie ma miejsca w planach wydawniczych na kolejne scenariusze do Unlock.RunMan pisze:Czy planujecie wydawać kolejną grę z serii Unlock! ?
Rebelu drogi, a wiadomo już co z dodatkiem do Splendoru? Czekam i czekam na te miasta i się doczekać nie mogę
-
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 47 times
https://www.wydawnictworebel.pl/games/s ... a-894.htmledyyta pisze:Rebelu drogi, a wiadomo już co z dodatkiem do Splendoru? Czekam i czekam na te miasta i się doczekać nie mogę
Druga połowa października
Czy to oznacza, że dodruk będzie 20 października w sklepach czy tego dnia wyruszy statkiem z Chin?Potwierdzamy, zakończenie druku Terraformacji Marsa przewidziane jest na 20 października.
- Ink
- Administrator
- Has thanked: 120 times
- Been thanked: 188 times
- Kontakt:
Czy Rebel będzie czynił "That's a question!"?
Games Fanatic -/- Gradanie -/- Za dużo gier
O ile wyraźnie nie zaznaczono inaczej, powyższa wypowiedź nie jest stanowiskiem moderacji lub administracji forum.
O ile wyraźnie nie zaznaczono inaczej, powyższa wypowiedź nie jest stanowiskiem moderacji lub administracji forum.
- mikeyoski
- Has thanked: 278 times
- Been thanked: 173 times
- Kontakt:
Nie "czy" ale "kiedy"Ink pisze:Czy Rebel będzie czynił "That's a question!"?
Tapnięte z espiątki
- sztefyn
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
Trzeba poprawić babola w instrukcji do Wsiąść do pociągu: Niemcy, w sekcji "Podliczanie punktów":
Na koniec gracze otrzymują punkty za Pasażerów, których pozyskali w trakcie rozgrywki. Gracz, który posiada
najwięcej Pasażerów w dowolnym kolorze (powinno być "w danym kolorze" - bo wtedy nie ma mają sensu kolorowe meeple pasażerów), otrzymuje 20 punktów, a gracz, który posiada drugą największą ich liczbę, otrzymuje 10 punktów.
Angielska instrukcja DOW:
Finally, each player scores additional points for the Passengers they collected during the game. A player will score 20
points per color he leads in and 10 points per color he has the second most Passengers in.
Na koniec gracze otrzymują punkty za Pasażerów, których pozyskali w trakcie rozgrywki. Gracz, który posiada
najwięcej Pasażerów w dowolnym kolorze (powinno być "w danym kolorze" - bo wtedy nie ma mają sensu kolorowe meeple pasażerów), otrzymuje 20 punktów, a gracz, który posiada drugą największą ich liczbę, otrzymuje 10 punktów.
Angielska instrukcja DOW:
Finally, each player scores additional points for the Passengers they collected during the game. A player will score 20
points per color he leads in and 10 points per color he has the second most Passengers in.
Witam, Panie Rebel-u bd chciałbym się dowiedzieć czy będzie (jak tak, to w jakim czasie) dodruk dodatku do Cyklady o nazwie Tytani. Myśl, że oprócz mnie duża cześć planszo-maniaków czeka na ten dzień, ponieważ od dłuższego czasu nie można nigdzie dorwać owego tytułu /
@Adrac 29 sierpnia napisali tak:
Dodruk dodatku Cyklady: Hades pojawi się u nas na przełomie 2017 i 2018 roku. Na odpowiedź dotyczącą tego, czy pojawi się drugi dodatek będzie trzeba poczekać najprawdopodobniej do pierwszego kwartału 2018 roku.
-
- Has thanked: 269 times
- Been thanked: 178 times
co jakiś czas Tytani pojawiają się na www.planszomania.pl. ja go dorwałem niedawno i z tego co wiem to nadal jest kilka egzemplarzy.
Sprowadzilibyście do swojego sklepu grę Chimera Station? (gdyby się dało to wersję DELUXE)
https://www.kickstarter.com/projects/mi ... ion-deluxe
No chyba, że planujecie wydanie wersji PL to wtedy kupię w przedsprzedaży nawet
https://www.kickstarter.com/projects/mi ... ion-deluxe
No chyba, że planujecie wydanie wersji PL to wtedy kupię w przedsprzedaży nawet
- citmod
- Has thanked: 103 times
- Been thanked: 103 times
Mniej więcej równo rok temu pytałem o inne wersje Time's Up, w szczególności o Title recall. Wtedy jeszcze "nie planowaliście ale nie wykluczaliście". Coś się może w tej kwestii zmieniło? Fajnie by było móc pograć w tą wersję, ale jakąś inna nową wersją też nie pogardzę.
- Ginet
- Administrator
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 7 times
Sz. Rebelu.
Jak idą prace z dodrukiem Terraformacji Marsa?
Jak idą prace z dodrukiem Terraformacji Marsa?
Polecam:
GAMESFANATIC - Największy serwis o grach planszowych i karcianych
NEWS GAMESFANATIC - Najnowsze wieści z planszówkowego świata
GAMESFANATIC - Największy serwis o grach planszowych i karcianych
NEWS GAMESFANATIC - Najnowsze wieści z planszówkowego świata
Oj tak, też bardzo liczę na title recallcitmod pisze:Mniej więcej równo rok temu pytałem o inne wersje Time's Up, w szczególności o Title recall. Wtedy jeszcze "nie planowaliście ale nie wykluczaliście". Coś się może w tej kwestii zmieniło? Fajnie by było móc pograć w tą wersję, ale jakąś inna nową wersją też nie pogardzę.
Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka
-
- Has thanked: 1113 times
- Been thanked: 519 times
Co ciekawe, wczoraj dostałem maila, a dziś drugiego, od Merlin.pl, że zamówienie które miało mieć termin realizacji na 30.10, się przesunęło z racji braku u dostawcy (kupowałem podstawkę w preorderze).
planszomania.pl - 10%
(rabat nie działa na pozycje już zrabatowane!)
Merlin i ich preordery - nawet jeśli paczki są do nich w drodze, ale termin realizacji zamówienia upłynie to Ci anulują to zamówienie, informując "że niestety nie udało im się sprowadzić towaru od żadnego z dostawców". Automaty, nie ludzie.Miszon pisze:Co ciekawe, wczoraj dostałem maila, a dziś drugiego, od Merlin.pl, że zamówienie które miało mieć termin realizacji na 30.10, się przesunęło z racji braku u dostawcy (kupowałem podstawkę w preorderze).
Przy okazji - czy coś konkretnego wiadomo:
a) o dodatku do Tash-kalar w wersji polskiej,
b) o koszulkach na karty do w/w gry,
c) o dodatku do Cywilizacji poprzez wieki,
d) o nowym dodatku do Ticketa?
"Jak kto ma swój rozum, ten głupi nie jest [...] Głupie są te, co cudzy rozum mają."
-
- Has thanked: 1113 times
- Been thanked: 519 times
Tak myślisz?tomb pisze:Merlin i ich preordery - nawet jeśli paczki są do nich w drodze, ale termin realizacji zamówienia upłynie to Ci anulują to zamówienie, informując "że niestety nie udało im się sprowadzić towaru od żadnego z dostawców". Automaty, nie ludzie.Miszon pisze:Co ciekawe, wczoraj dostałem maila, a dziś drugiego, od Merlin.pl, że zamówienie które miało mieć termin realizacji na 30.10, się przesunęło z racji braku u dostawcy (kupowałem podstawkę w preorderze).
Słabo .
Póki co napisali mi (jakiś człowiek się podpisał, to może nie automat, bo automat mi wczoraj wysłał info że nie zrealizują z 30-10), że się przesunie i będą mogli zrealizować 2-11 i pytają, czy chce anulować, czy poczekać. Napisał, że czekam, de facto i tak bym na grobach tego nie otwierał.
planszomania.pl - 10%