@pawelacb - wpadaj na 20, bo wcześniej jest zamknięte
- imprezka jest w dużej sali obok.
U mnie się dzieje trochę w pracy i jeszcze nie jestem pewien czy dam dziś radę wpaść.
Potwierdzę bardziej później w ciągu dnia, ale na listę się wpiszę, bo czemu nie.
Chętnie bym siadł do Scythe, Dominant Spiecies czy Trickeriona.
Sam jeszcze wezmę jakiś taki zestaw, żeby było z czego wybierać w różnych ilościowo składach.
Agricola, Automania, Suburbia, Kosmiczne Spotkania, Broom Service i coś mniejszego.
Vyceska, piatek, 20 pazdziernika
1. Klos 18.00 - Nexus Ops, Warband Against The Darkness, Spheres of Influence, Bootleggers, Shogun - dajcie znac co mam wziasc
2. Marcel 20:00 - wezmę Grę o tron z dodatkami, Lords of Waterdeep z dodatkiem, Race for the galaxy i Quarriors (poza tym chętny na Szoguna i Eldritch Horror)
3. azz 20.00 - wezmę coś z pary cięższego euro - Trickerion i/lub Dominant Species. Ciągnie mnie w kierunku jednego ciężkiego euro + jednej przygodówki (EH, Marta Zima)
4. Tomasch 20.00 - najchętniej Dominant i EH, wezmę jakieś maleństwa półgodzinne
5. Badyl 20:00 - chętny na Trickerion (azz bierz
) + jedna przygodówka - Martwa Zima / EH + na początek Kraken chce Scythe rozłożyć. Jak nie będzie to kolidować z Trickerion, to siadam
6. Dyziak 20.00 - wezmę Patchistory i GWT z dużych, z krótszych może Roll for the galaxy i Osadnicy narodziny Imperium. Z chęcią poza nimi: Lewis & Clark, Orlean, Zamki Burgundii (czy ktoś ma?), Martwa Zima, Dominant Species
7. Wstępnie jestem 18:40, nic nie mam. Chętnie w ciężkie euro. mogę spróbować Dominant Species bo podobno świetne. Chętnie zagram w Shoguna.
8. kaszkiet 20:00 - wezmę Agricola, Automania, Suburbia, Kosmiczne Spotkania, Broom Service i coś mniejszego. Usiadłbym do: Trickerion, Scythe, Dominant Species, GWT.