Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gromb pisze: ↑17 lut 2021, 09:01
Dzisiaj dotarł pocztą fix pack do Nemesis. Bardzo ładnie ogarnięty temat.
I korytarze techniczne (mini dodatek) gratis
Dostałeś wcześniej jakieś powiadomienie od Rebela, że wysyłają czy po prostu przyszedł z zaskoczenia?
Czekam na swój ale pewnie nie dotrze w tym tygodniu.
Gromb pisze: ↑17 lut 2021, 09:01
Dzisiaj dotarł pocztą fix pack do Nemesis. Bardzo ładnie ogarnięty temat.
I korytarze techniczne (mini dodatek) gratis
Dostałeś wcześniej jakieś powiadomienie od Rebela, że wysyłają czy po prostu przyszedł z zaskoczenia?
Czekam na swój ale pewnie nie dotrze w tym tygodniu.
Całkowicie z "partyzanta". Listonoszka, zapukała i wręczyła mi kopertę bąbelkową z fix packiem
Do mnie dotarł dzisiaj zupełnie z zaskoczenia.
Ładny gratis ten dodatek...
Także temat reklamacji uważam za dobrze zakończony.
A swoją drogą Szanowny Portal i Pan Prezes mogą podpatrzeć trochę jak godnie można załatwić reklamację.
Błędy się zdarzają i większość to rozumie ale sposób ich rozwiązania pokazuje prawdziwe podejście do klienta.
Jak teraz każą mi zapłacić za przesyłkę poprawnej planszetki Maga albo za kartę do Mage Knighta, która i tak zawiera błędy to możemy dużo się chwalić i gadać ale jest to tylko gadanie.
tomuch pisze: ↑18 lut 2021, 14:17
O, widzę, że już czas, żebym i ja wysłał reklamację... Jaki jest status bezzębnych figurek? Jest sens wspominać o tym w reklamacji?
Hmmm... Wg mnie nic nie wskórasz, no chyba, że jako element humorystyczny. Na początku akcji reklamacyjnej był formularz do wypełnienia, w którym opsywało się wszystkie defekty w kupionym egzemplarzu. Nie wiem, czy jest jeszcze aktywny, bo było to jakiś czas temu.
Odebrałem dzisiaj mojego fixpacka do Nemesisa, który niestety wymaga fixpacka do siebie bo karty z poprawionym opisem mają dziwne perforację na sobie a kafle rozwarstwiaja sie na krawędziach i mają uszodzone rogi, mimo że przesyłka była nieuszkodzona. Na razie przygota z Nemesis do niekończąca się walka z uszkodzeniami, wcześniej pudełko i wypraska a teraz fixpack
Ikari pisze: ↑20 lut 2021, 17:36
Wygląda to jak zawilgotnienie kartonu/kart. Może dłużej leżało w skrzynce lub na poczcie w jakiś psim magazynie?
Z kafelkami może i tak ale karty to ewidentnie wina druku gdzie coś naciskało na karty wczasie produkcji. A kafelki jest ciekawsze to że część jest oki a druga nie, więc raczej nie jest wina wilgoci.
Wygląda to jak zawilgotnienie kartonu/kart. Może dłużej leżało w skrzynce lub na poczcie w jakiś psim magazynie?
Z kafelkami może i tak ale karty to ewidentnie wina druku gdzie coś naciskało na karty wczasie produkcji. A kafelki jest ciekawsze to że część jest oki a druga nie, więc raczej nie jest wina wilgoci.
Wygląda jakby karty były przyciśnięte przez kafelki, które lekko wysunęły się pod naciskiem jakiegoś sporego ciężaru (odciśnięty kształt to heks). Najprawdopodobniej wydarzyło się to na którymś etapie transportu. To także może tłumaczyć dlaczego część kafelków jest rozwarstwiona, połowa posłużyła za amortyzację, a druga połowa za "prasę" do odciskania kart. Poprosimy o zgłoszenie na reklamacje@rebel.pl - na pewno rozpatrzymy pozytywnie, czasem się to zdarza niestety.
Wygląda jakby karty były przyciśnięte przez kafelki, które lekko wysunęły się pod naciskiem jakiegoś sporego ciężaru (odciśnięty kształt to heks). Najprawdopodobniej wydarzyło się to na którymś etapie transportu. To także może tłumaczyć dlaczego część kafelków jest rozwarstwiona, połowa posłużyła za amortyzację, a druga połowa za "prasę" do odciskania kart. Poprosimy o zgłoszenie na reklamacje@rebel.pl - na pewno rozpatrzymy pozytywnie, czasem się to zdarza niestety.
W moim zestawie naprawczym rewersy na jednej planszy z kafelkami różnią się od drugiej.
Wychodzi na to że mam 6 kafelków w jednym odcieniu a 5 w innym.
Ktoś miał podobny przypadek?
Trochę kiepska ta tektura Myślę że i tak trzeba zabezpieczyć profilaktycznie te kafle klejem (boki) bo wcześniej czy później zaczną się rozwarstwiać.
Czy nie dałoby się w następnych dodrukach zamienić na lepszą? W końcu to gra za prawie 500zł ...
Kin@a pisze: ↑23 lut 2021, 17:15
Trochę kiepska ta tektura Myślę że i tak trzeba zabezpieczyć profilaktycznie te kafle klejem (boki) bo wcześniej czy później zaczną się rozwarstwiać.
Czy nie dałoby się w następnych dodrukach zamienić na lepszą? W końcu to gra za prawie 500zł ...
Wiesz jakość kafelków z podstawki jak dla mnie jest znacznie lepsza. Te kafelki z fix packa są przeciętnej jakości. Ja wiem, że popełniłem błąd. Następnym razem zwracam grę wydawcy i będą chciał zwrot kosztów.
jediwolf pisze: ↑24 lut 2021, 10:13
Wiesz jakość kafelków z podstawki jak dla mnie jest znacznie lepsza. Te kafelki z fix packa są przeciętnej jakości. Ja wiem, że popełniłem błąd. Następnym razem zwracam grę wydawcy i będą chciał zwrot kosztów.
A mógłbyś wkleić zdjęcie porównawcze?
Ja też kupiłam z tego feralnego druku ale na prezent, szczęście że gra nie została odfoliowana to poprosiłam sklep o wymianę (było już po terminie na zwrot w zwykłym trybie zresztą) na inne gry akurat też Rebela, więc nikt nic nie stracił
Moja przesyłka naprawcza nieco oberwała, ale szczęśliwie tylko wypraska lekko pogięta, kaflom się nic nie stało.
I faktycznie te kafelki jakby gorszej jakości.