Chciałem napisać to co napisał Błysk, ale mnie ubiegł.
Próby stworzenia nowego wątku byłya, ale kończyły się moderatorskim ciach i dyskusja zaczęła się w starym wątku.
W zasadzie fajnie by było, gdyby któryś moderator przeniósł cała dyskusję do prawidłowego wątku z adnotacją/informacja "jest od tego watek) i wtedy ludzie będą kontynuować tam gdzie trzeba.
Plus, gdyby ludzie zawsze pisali w prawidłowym wątku - moderatorzy nie mieliby roboty
Jako mega fan gry mówię CI - nie jest adekwatna.Gun3R pisze: ↑18 lut 2024, 22:16 a czy uważacie że cena tej gry jest adekwatna do zawartości lub chociaż frajdy z rozgrywki? mówię o cenie około 950 zł za podstawkę + SG
dla porównania podstawka + SG gier takich jak nemesis (czy nawet nemesis lockdown), wiedźmin stary świat, frostpunk, itd.. była czy to na kampanii czy teraz w sklepach o połowę tańsza. Zatem pytanie co w tej grze tak bardzo podbija jej cene i czy jest to "uzasadnione"? Czy po prostu taką cene dyktuje trudna dostępność bo już jest po kampanii itp a sama gra jest realnie warta tyle ile była wyceniona na kampanii?
Moim zdaniem BRW + Sator bije na głowę BRW:R + Rotas jeśłi chodzi o zawartość. Mając obie gry mam odczucie, że druga część to taka biedniejsza wersja
Aczkolwiek mówię o zawartości, bo nie sposób mi ocenić w pełni różnicy grywalności na tą chwilę - za mało rozgrywek póki co.
Natomiast z perspektywy miodnośći gry - warto kupić pierwsza lub drugą część po to by mieć i patrząć przez pryzmat liczenia nie cena do zawartość, a cena do frajda - warto tyle wydać zmaiast kupić 4-5 gier, które zagrasz i sprzedasz