[Krakow] Krakon 2007 - 25-28 stycznia
[Krakow] Krakon 2007 - 25-28 stycznia
Znajomy namawia mnie na odwiedzenie Krakonu w celu zagrania w kilka planszówek (nie ukrywam, że głównie Gra o Tron ).
Jak wygląda możliwość pogrania w sensowne gry planszowe na Krakonach ?
Popatrzyłem na stronach krakonu - sensownej informacji brak, na forum na którym ma trwać dyskusja o krakonie widać tylko naparzanki fanów RPG i bitewniaków.
Ktoś z forumowiczów ma może jakieś informacje o Krakonie/doświadczenia z poprzednich lat ?
Jak wygląda możliwość pogrania w sensowne gry planszowe na Krakonach ?
Popatrzyłem na stronach krakonu - sensownej informacji brak, na forum na którym ma trwać dyskusja o krakonie widać tylko naparzanki fanów RPG i bitewniaków.
Ktoś z forumowiczów ma może jakieś informacje o Krakonie/doświadczenia z poprzednich lat ?
Re: Krakon 2007 - 25-28 stycznia
Masz/Macie swoja czy liczycie, ze bedzie w GR?urs pisze:Znajomy namawia mnie na odwiedzenie Krakonu w celu zagrania w kilka planszówek (nie ukrywam, że głównie Gra o Tron 8) ).
Nie wiem jak na poprzednich Krakonach (zdaje sie, ze jeszcze nie bylem), ale na 2 innych konwentach w Krakowie w zeszlym roku (ConStar i Imladris) mozna bylo grac 24h na dobe.urs pisze:Jak wygląda możliwość pogrania w sensowne gry planszowe na Krakonach ?
Na tegorocznym Krakonie tez bedzie mozna. I jest to informacja z pierwszej reki : )
Pytaj tutaj.urs pisze:Popatrzyłem na stronach krakonu - sensownej informacji brak,
Coz, jesli bede mial cos do powiedzenia w trakcie trwania konwentu, to na pewno nie powtorzy sie sytuacja z zeszlego roku.urs pisze:na forum na którym ma trwać dyskusja o krakonie widać tylko naparzanki fanów RPG i bitewniaków.
Jak wyzej. Pytaj. Odpowiem.urs pisze:Ktoś z forumowiczów ma może jakieś informacje o Krakonie/doświadczenia z poprzednich lat ?
Jesli chodzi o liste gier, to mam nadzieje, ze w najblizszym czasie sie pojawi. Dogadujemy ostatnie szczegoly.
- Mały brzydki pędrak
- Been thanked: 11 times
- Mały brzydki pędrak
- Been thanked: 11 times
Piszę prosto z games roomu z Krakonu. Od trzech dni na dość dużej sali gimnastycznej wielki gwar i ruch. Ludzie świetnie bawią się przy planszówkach. Przez większość popołudnia przebywa tu około 50 osób. Tytułów sporo, ale brakuje sprawdzonych dobrych gier.
W tej chwili razem z Darth Stalinem toczymy rozgrywkę w "For the people II". Moja Armia Połnocnej Wirginii zostala zmuszona mimo zwyciestw do odwrotu na Richmond.
W tej chwili razem z Darth Stalinem toczymy rozgrywkę w "For the people II". Moja Armia Połnocnej Wirginii zostala zmuszona mimo zwyciestw do odwrotu na Richmond.