Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
W imieniu swoim i Ani bardzo dziekuje Jutro postaram sie potwierdzic date kolejnego ZWTG!
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Forum nie jest dobrem publicznym. To nie jest dotowane społecznie miejsce w sieci, w którym każdy ma prawo przebywać i pisać co mu się podoba. Jak któregoś dnia właściciel forum zdecyduje, że odtąd korzystanie z forum jest odpłatne, to tak się stanie.
Dlaczego nikt mnie nie słucha, kiedy mówię, że Wawerskie Granie to najlepsza miejscówka ever? (zarówno pod względem miejsca (całkiem drewniany dworek(?) pełniący rolę domu kultury <3), jak i panującą, wyjątkową atmosferę)
Dzięki również! Szkoda, że i tym razem coś mi wypadło, ale traktuję te wydarzenia priorytetowo, więc następnym razem możecie się mnie znowu spodziewać
Nie gram w gry, których nie lubię a lubię tylko te gry, w które już grałem :P
Mario_Max pisze:Kuba ekipa "[Warszawa Ursynów Kabaty] Wspólne granie," (zameldowaliśmy się w 8 osób) dziękuje za mega fajne granie, świetną miejscówkę i luźna, atmosferę. Na pewno zawitamy w marcu
Będzie w marcu (albo kwietniu)? To może mi się uda z Pyrlandii zawitać
W idealnym świecie planszówkowym wszystkie eurasy ociekają klimatem, a wszystkie ameri mają przejrzyste zasady i nie potrzebują FAQ
Sprzedam gry Moje zniżkiPlanszostrefa -11%, ALEplanszówki -3%, Gry bez prądu -5%
Mario_Max pisze:Kuba ekipa "[Warszawa Ursynów Kabaty] Wspólne granie," (zameldowaliśmy się w 8 osób) dziękuje za mega fajne granie, świetną miejscówkę i luźna, atmosferę. Na pewno zawitamy w marcu
Będzie w marcu (albo kwietniu)? To może mi się uda z Pyrlandii zawitać