Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Czy ktoś będący w posiadaniu instrukcji:
Mesopotamia,
Heart of Africa,
Anasazi,
Bison,
mógłby się podzielić? Najmilsze w użyciu byłyby Polskie, ale jestem realistą - każda byle nie niemiecka
dzięki za Bisona - w rebelu nie kupuje, to i nie sprawdzałem - mój błąd.
Z innymi tytułami jest trudność, na BGG znalazłem przed chwilą instrukcje do Mesopotami, ale do reszty widziałem tylko skróty zasad Na stronie wydawcy też nie ma. Swoją drogą wydali kilka interesująco się zapowiadających gier.
Nie wiem o jakiej promocji mówisz? Ja przeglądając planszomania.pl zauważyłem te gry w niskich cenach i po sprawdzeniu na BGG wydają się być ciekawe. O Osti? nic nie słyszałem, a na Pionku nie będę mógł być
Faktycznie Milan-Spiele w przypadku kilku gier jest istotnie tańszy niż planszomania.pl ale pewnie po dodaniu kosztów przesyłki wyszłoby podobnie. A poza tym nie znam niemieckiego, więc o zakupach w Niemczech nie mam co marzyć
mwka pisze:Faktycznie Milan-Spiele w przypadku kilku gier jest istotnie tańszy
Ja zaplacilem 30 PLN za przesylke + koszta transakcji (zlodziejski PayPal) i 190 za gry (w liczbie 7):) Ale fakt - zamawialismy we trzech i wzielismy cos 30 gier:)
Hej,
w jaki sposób koszty przesyłki uzyskaliście tak niskie? Informacje ze strony http://www.milan-spiele.de/shipping.php#Polen mrożą krew w portfelach. I kolejne pytanie, w jaki sposób płaciliście za wszystko? A teraz najważniejsze, jak Wam się gry podobały, co jest warte zakupu? I jak do diabła zdobyć instrukcje do reszty ich gier, bo zgaduje, że kupiliście niemieckie (tańsze) wersje?
Im większa wartośc zamówienia tym niższy koszt. A jak zamawia wiele osób, to koszty przesyłki można rozłożyć na zamawiające osoby. Zdaje się, że we Wrocławiu też co jakiś czas
są organizowane zbiorowe zamówienia. Proponuję spytać się na spotkaniach, lub w lokalnym wątku
mwka pisze:
I kolejne pytanie, w jaki sposób płaciliście za wszystko?
Płacisz można PayPalem, lub przelewem zagranicznym.