hahah! i to ja jestem na głodzieSroczka pisze:Dzieci sprzedane babciom, widzimy się wieczorem. Wezmę Terraformację Marsa jeżeli chcecie, czekajcie z Posiadłością
Będę do 20:00sirwei pisze:Sroczka o której będziesz? Mogę rozstawić na dzień dobry konfrontację IA na 4 osoby
Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
Weź plsSroczka pisze:Brać Terraformację czy będzie już dosyć gier?
Dziękuję gospodarzom, nowo poznanym geekom jak i już tym znanymwalkingdead pisze:Dziękujemy za dzisiejsze granie (Imperium i Posiadłość).
W Imperium jednak nie sprawdza się zasada, że duży więcej możeNauczka na przyszłość: nie sugerować się wypasioną figurką, wielkością ani byciem potworem/istotą/stworem. Jak takie bydle gdzieś zalegnie to może cały oddział przyblokować.
Posiadłość- jestem jednak oldschoolem. Wolę gry bez aplikacji. Choć akurat fanką Posiadłości nie jestem w żadnej formie. I teraz również się do gry nie przekonałam -choć bycie bliskim szaleństwa jest trochę kuszącą perspektywą.![]()
W każdym razie, następny raz to Fortune & Glory z dodatkami. A co poza tym? Axis & Allies? Scythe? Zombicide (mam tylko pierwszą edycję), Dark Darker Darkest? Coś zupełnie innego?
Tak! Tak! Tak! Fantastyczna gra! Graliśmy kiedys u Ludwisia.sirwei pisze: A wracając do wielkich pudel może World of Warcraft?
sroczka pisze:walkingdead myślę że nadawałabyś się na Mrocznego Władcę w Descenta - masz ogromny potencjał do mordowania wszystkiego wkoło![]()
No F&G albo WoW.sroczka pisze:myślę że teraz pierwszą grę trzeba dać wybrać "chodzącej trupiarni"![]()
Nie, tam są tylko rzeczy które będziesz mogła i tak dokupić później osobno za dodatkową kasę. Obejrzyj całą zbiórkę i zobacz co i jak - https://www.kickstarter.com/projects/aw ... board-gamewalkingdead pisze:nigdy nie wspierałam KS, żeby mieć wszystkie odblokowane SG to trzeba zamówic captain's collection?
gracias!sirwei pisze:#Ameritrashowcy
Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka