Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jax pisze:Odwiedzam, odwiedzam, tylko ze jest ciagle trend wzrostowy, tak sie zlozylo, ze nigdy jeszcze nie trafilem na obnizke.
Cóż, jeśli jesteś pechowcem, to i tak nie masz po co tam jechać. Będziesz testował same kichy a te gry, które sobie upatrzyłeś wykupią Ci przed nosem albo będą tak oblegane że i tak się nie dopchasz. Do tego ukradną Ci wypożyczony samochód razem z dokumentami i linie lotnicze zgubią (na dobre) wszystkie gry, które stamtąd przywieziesz.
Ua. Przekonales mnie
Mechaniki dice placement i dice manipulation świadczą o słabości i braku pomysłowości projektanta.
-- "We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
G. B. Shaw
Ewentualnie Jax możesz wszystkie pieniądze przeznaczone na wyjazd ze smutkiem przepić, co pi pierwsze, wcale nie jest złym sposobem spędzania czasu, a po drugie, chętnie cię wspomogę
siepu pisze:Ewentualnie Jax możesz wszystkie pieniądze przeznaczone na wyjazd ze smutkiem przepić, co pi pierwsze, wcale nie jest złym sposobem spędzania czasu, a po drugie, chętnie cię wspomogę
Po twoim granatowym nosie widac, ze lubisz 'wspomagac'
Mechaniki dice placement i dice manipulation świadczą o słabości i braku pomysłowości projektanta.
-- "We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
G. B. Shaw
Konrad pisze:
Jaki jest status wypożyczenia samochodu? Można się wbić do jakiejś ekipy wypożyczającej?
Na razie lecimy tym samym samolotem we 3-ech, wiec wynajecie samochodu staje sie powoli jakas opcja. Nie wiem tylko ile kosztowaloby podrozowanie pociagami przez te 4 dni, bo moze jest jednak taniej...
Każdy może,prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczenie do krytyki, panie, tu nikomu tak nie podoba się.Tak więc z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie.
Konrad pisze:Ja bez samochodu sobie nie wyobrażam... We 3 (a Jax i Duch?) na pewno wyjdzie taniej niż cokolwiek innego, nie mówiąc już o wygodzie i mobliności...
Ktoś mógłby polecić w Dusseldorfie jakieś "źródła" wypożyczenia samochodu?
Z reguły na lotniskach są wypożyczalnie. W takim Dortmundzie, gdzie lotnisko jest naprawdę małe są minimum cztery wypożyczalnie. Ja ostatnio brałem z Europcar (można zarezerwować przez internet).
Konrad pisze:Ja bez samochodu sobie nie wyobrażam... We 3 (a Jax i Duch?) na pewno wyjdzie taniej niż cokolwiek innego, nie mówiąc już o wygodzie i mobliności...
Jax to chyba ciagle chcialby i boi sie .
Ktoś mógłby polecić w Dusseldorfie jakieś "źródła" wypożyczenia samochodu?
Jacek tak napisal:
Przepraszam że się wtrącam do nie swojej wycieczki, ale polecam autoeurope pod kątem ceny. Wprawdzie nigdy od nich nie brałem samochodu, bo w końcu nie puścili mnie na urlop, ale ceny mieli świetne, co więcej można próbować szukać samochodu w autoeurope przez różne kraje i ceny tego samego samochodu bywają inne. Np. mi wtedy najtaniej wychodziło wypożyczyć samochód w Rzymie za pośrednictwem irlandzkiego oddziału AE . Więc można poszukać http://www.autoeurope.de, http://www.autoeurope.pl i wybrać najtańszą opcję. Nie wiem czy to najtańsza możliwość, ale ja tańszej nie znalazłem jak szukałem 9 miesięcy temu.
A jeśli po zarezerwowany samochód się nie zjawicie, to nic się nie dzieje. Wasza karta kredytowa nie jest obciążana za nieodebranie samochodu (to akurat przećwiczyłem).
Każdy może,prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczenie do krytyki, panie, tu nikomu tak nie podoba się.Tak więc z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie.
Jacek - sprawdzaj strone Lufthansy. Teraz zerknalem, ze jesli bys z nami wracal, a polecial do Niemiec 2 godziny pozniej (wylot o 9:30) to bilet by kosztowal ok. 750 pln. Moze warto? Taniej juz raczej nie trafisz... Ewentualnie wez jeszcze pozniejszy lot po 14 i bedziesz mial bilet po 640 PLN, tylko wtedy to jeden dzien targow w plecy...
Jacek - sprawdzaj strone Lufthansy. Teraz zerknalem, ze jesli bys z nami wracal, a polecial do Niemiec 2 godziny pozniej (wylot o 9:30) to bilet by kosztowal ok. 750 pln. Moze warto? Taniej juz raczej nie trafisz... Ewentualnie wez jeszcze pozniejszy lot po 14 i bedziesz mial bilet po 640 PLN, tylko wtedy to jeden dzien targow w plecy...
Cos sie zamowi.
G. B. Shaw
Jak rozumiem Pancho, don_simon i Konrad lecicie o 7:40.
W chwili obecnej moge leciec tylko o 9:15 i bede na miejscu poltorej godziny pozniej. Jesli mam partycypowac w kosztach wynajmu samochodu, to czy jestescie sklonni poczekac 1,5h na mnie na lotnisku w Dusseldorfie? Oznacza to oczywiscie 1,5h godziny mniej na targach..
G. B. Shaw
jax pisze:Jak rozumiem Pancho, don_simon i Konrad lecicie o 7:40.
W chwili obecnej moge leciec tylko o 9:15 i bede na miejscu poltorej godziny pozniej. Jesli mam partycypowac w kosztach wynajmu samochodu, to czy jestescie sklonni poczekac 1,5h na mnie na lotnisku w Dusseldorfie? Oznacza to oczywiscie 1,5h godziny mniej na targach..
Ewentualnie mozesz dojechac do nas na targi. Przeciez tak, czy siak bedziemy sie samochodem poruszac, wiec nawet jesli mielibysmy nie jechac razem na targi pierwszego dnia, to pozniej bedziemy juz w kupie.
Chociaz z drugiej strony to zanim zalatwimy formalnosci to pewnie z pol godziny potrwa. Wiec musielibysmy na Ciebie poczekac raptem godzine.
Rozumiem, ze plan jest taki, ze jedziemy od razu na targi, a bagaze zostawiamy w samochodzie i po targach jedziemy zrobic check-in do hotelu?
Don Simon pisze:Rozumiem, ze plan jest taki, ze jedziemy od razu na targi, a bagaze zostawiamy w samochodzie i po targach jedziemy zrobic check-in do hotelu?
Ja jestem oczywiscie za takim rozwiazaniem.
No to czekam jeszcze na wypowiedzi w sprawie poczekania na innych.
G. B. Shaw
G. B. Shaw
Ale ja proponuje zamowic i wynajac samochod przez internet, a na miejscu tylko go odebrac. Ja_n dal link do firmy z dobrymi cenami...
Samolot zaklepany. Wylatuje o 9:15, wracam razem z wami.
G. B. Shaw