Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
Nie dam rady wziąć obusirwei pisze:Mi się wydaje że chyba najlepiej 2 gry na 2 osoby. Tj :WoP i SW: Rebelia.
Spokojnie, ja mam wojnę o pierścień(tylko że po angielsku)Sroczka pisze:Nie dam rady wziąć obusirwei pisze:Mi się wydaje że chyba najlepiej 2 gry na 2 osoby. Tj :WoP i SW: Rebelia.
Z tego co pamiętam z nawigacji to od Ciebie będzie 6-7km, ale 28,112 i 122 jadą niemal bezpośrednio. Tylko pamiętajcie proszę, że na razie jestem na L4 i mogę kichnięciami poprzestawiać układ figurek na planszy - czwartek/piatek okaże się czy będę zył ;) Co do tych dwoch tytułów to raczej zagrałbym z kimś wspólnie jako jeden player.Sroczka pisze:Szczerze mówiąc to nie przepadam za graniem w takie gry po ang. :(
Pozostaje jeszcze kwestia gdzie dokładnie na Bemowie mieszka awawa bo być może będę miał blisko i szybko to wtedy przytargam obie gry.
Kilson, pomyliłeś grupyKilson pisze:A gdzie gracie i kiedy dokładnie? Bo jak gracze nie dopiszą w sobotę na Głębockiej, to może do Was się uda podczepić w tym tygodniu
jeszcze ustalamyKilson pisze:A gdzie gracie i kiedy dokładnie? Bo jak gracze nie dopiszą w sobotę na Głębockiej, to może do Was się uda podczepić w tym tygodniu
Jak wolicie! Ja mogę udostępnić swoje progisirwei pisze:Jak ostatnio był Tarchomin, Bemowo niedostępne to może znowu Targówek?Zamiast WoP możemy rozegrać MEQ.
Co do +1 - nie jestem pewna. D jutro pracuje.sirwei pisze:To co, startujemy tak jak ostatnio o 16? Do 20 będę sam, później dołączy do nas moja lepsza połowa
Lista obecności:
1.Walkingdead (+1?)
2.Sroczka
3.Kilson?
4.Jakmi83?
5.Moja skromna osoba(od 20 +1)
Są duże szanse, że jutro się pojawię. Jak dobrze pójdzie.sirwei pisze:To co, startujemy tak jak ostatnio o 16? Do 20 będę sam, później dołączy do nas moja lepsza połowa
Lista obecności:
1.Walkingdead (+1?)
2.Sroczka
3.Kilson?
4.Jakmi83?
5.Moja skromna osoba(od 20 +1)
Zdecydowanie wolę Tarchomin, szczególnie że awawy braknie i nie podrzuci mnie na chatęwalkingdead pisze:Jak wolicie! Ja mogę udostępnić swoje progisirwei pisze:Jak ostatnio był Tarchomin, Bemowo niedostępne to może znowu Targówek?Zamiast WoP możemy rozegrać MEQ.