Jak co wtorek się dziejevirco pisze:Gej,
Cos dzisiaj sie dzieje czy juz za pozno? Dopiero do hotelu jadę na 20 bym dojechał)
Przygarnięcie turystę?
Pozdrawiam
Tomasz

Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka
Jak co wtorek się dziejevirco pisze:Gej,
Cos dzisiaj sie dzieje czy juz za pozno? Dopiero do hotelu jadę na 20 bym dojechał)
Przygarnięcie turystę?
Pozdrawiam
Tomasz
Te gry które wymieniłeś masz swoje czy chciałbyś zagrać? Fantastiqa jest na miejscu (prywatna ale kolegi), Trains mam ze wszystkimi dodatkami. Z wymienionych Ciebie eurosów tez kilka jest w naszych kolekcjach._Berenice_ pisze: ↑01 cze 2018, 11:18 Trzeba liczyć na zaczepianie i zagadywanie, czy też można się wcześniej ustawić![]()
Mam ochotę na jakieś euro (Wendake, Quebec, Heaven&Ale, Klany Kaledonii, Uczta dla Odyna, Santa Maria) lub deck-building (Pathogenesis, Fantastiqa albo Trains), a ekipa coś mi ostatnio nie dopisuje![]()
Ja w piątki bywam raczej rzadko. Oczywiście jest taka opcja kiedy mam czas ale jestem stałym wtorkowym bywalcem_Berenice_ pisze: ↑01 cze 2018, 18:24 Wyżej wymienione to z mojej kolekcji.
Dziś już mi się udało wcześniej ustawić w Paradoxie, ale za tydzień z chęcią przyniosę Pathogenesis lub jakiś inny db, lub jakiegoś eurasa![]()
Ok, dzięki. Sprawdzę fb : )Jiloo pisze: ↑19 gru 2019, 16:49Wszyscy się umawiają prywatnie, albo ewentualnie na grupie na FB.
Ja w niedzielę odpadam.