KamradziejTomal pisze:Czy ktoś wykorzystywał na znaczniki/planszetki/hexy płytę mdf i może podzielić się wrażeniami?
Jak to się tnie, czy idzie to pomalować standardowymi lakierami, czy można na to naklejać naklejki, czy łapie to klej magiczny?
Znalazłem dostawcę z Wielkiej Brytanii który oferuje różne kształty z MDF i zastanawiam się czy to sensowna opcja czy nie bardzo dla naszego hobby.
Tutaj link: http://www.minibits.net/MDF-Bases-c9/Hexagonal-sc3/
Ave Jupiter pisze: a jak opszukasz, to
Sir_Yaro pisze:Ave Jupiter pisze: a jak opszukasz, to![]()
![]()
Aaaaa.... moje oczy! Pali![]()
A to przepraszam...Ave Jupiter pisze:co "pali"? bo nie zczaiłem... masz na myśli "opszukasz? Miał obyć poszukasz, czesto popełniam takie literówki. Powiedzmy, że "klawiatura nie leży mi w rękach", a właściwie w jednej ręce...Sir_Yaro pisze:Ave Jupiter pisze: a jak opszukasz, to![]()
![]()
Aaaaa.... moje oczy! Pali![]()
Oczywiscie, tutaj jest przewodnik krok po kroku jak zrobić takie pudełko:Loured pisze:Witam, szukam możliwości zrobienia pudełka z własnym nadrukiem. Czy wie ktoś o takiej możliwośći?
Ok, dzięki!magole pisze:Oczywiscie, tutaj jest przewodnik krok po kroku jak zrobić takie pudełko:Loured pisze:Witam, szukam możliwości zrobienia pudełka z własnym nadrukiem. Czy wie ktoś o takiej możliwośći?
https://18xxpl.wordpress.com/2017/10/01 ... a-gmt-one/
Trochę głupio ale zgodnie z prawda powiem, że najłatwiej zamówić wycięcie.
@Galatolol też właśnie takich sobie szukam, ale potrzebuję w 4-5 kolorach.
Mepel odpisał, że u żadnego dystrybutora takich nie widzieli, do tego sprawdziłem dwa zagraniczne sklepy tego typu i też nie mieli. Więc zarzucam poszukiwania i zdecyduję się na stateczki jak z Catanu; szkoda, bo moja odpicowana samoróbka Indonezji chciała co innego
Ja tez do IndonezjiGalatolol pisze: ↑27 cze 2018, 15:50Mepel odpisał, że u żadnego dystrybutora takich nie widzieli, do tego sprawdziłem dwa zagraniczne sklepy tego typu i też nie mieli. Więc zarzucam poszukiwania i zdecyduję się na stateczki jak z Catanu; szkoda, bo moja odpicowana samoróbka Indonezji chciała co innego![]()