mam propozycję trochę z innej beczki, ale jak mi się wydaje dość interesującą.
W tą sobotę 11 października od 10 rano na Żurawiej 4 (salę podam zainteresowanym) będzie przegrywana (grana po raz pierwszy) gra negocjacyjna napisana m.in. przeze mnie

Gra jest wielostronna, dotyczy negocjacji pomiędzy domem mediowym a telewizjami. Gra jest przewidziana na 3-4 godziny + godzina omówienia (autorzy chcą poznać opinie i uwagi graczy)
Zabawa jest naprawdę fajna, choć wyczerpująca (jak przy planszówkach) i warta tych paru godzin. Jeśli ta inicjatywa spotka się z zainteresowaniem, to będzie możliwość pogrania w takie gry, gdyż dysponuję pewną ilością własnych i mogę korzystać z gier moich wykładowców.
trochę o turniejach na jakie przygotowywaliśmy gry http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34893,1263598.html
Aha i prośba, nawet jak nie jesteście zainteresowani, to rozpropagujcie informacje wśród znajomych (zależy nam najbardziej na studentach) gdyż potrzebujemy na sobotę conajmniej 12 osób (gra jest naprawdę spora

ZMIENIONE Jeśli macie jakieś pytania, to piszcie: robolsz(małpa)o2.pl lub dzwońcie 502-930-566
Bardzo liczę na Waszą pomoc i gwarantuję niezłą zabawę (i sporo kombinowania)
tarok