Super! Trzymam kciuki

Też jestem ciekaw szczegółów
Stronę w przyszłym roku stawiamy od nowa, bo obecna wygląda jak z lat 90-tych
Tak, potwierdzam, legendarne już cło uderzyło i w nas
Tylko żebyście za pół roku nie powiedzieli, że gry leżą nieopłacone w fabryce
Taki dowód, to już chyba dziś niewiele znaczy
Nie powiedzą. Nauczeni doświadczeniem kolegów z branży...
Czy mieliście okazję dziś wysyłać Brzdęka! do sklepów?
Ale nie bardzo rozumiem, skoro Brzdęk znajduje się już w waszym magazynie to znaczy że został odprawiony i zwolniony przez celników (bez prawidłowych dokumentów nie byłoby to możliwe), więc o co chodzi, w czym jest problem?
Wydaje mi się, że mogą mieć fizycznie na magazynie ale nie mogą odsprzedać bez poprawnych faktur. Gdyby to zrobili, mieliby jeszcze większy pierdzielnik, korekty etc.
Jeśli dokonano by clenia bez poprawnych faktur, to byłoby to przestępstwo karno-skarbowe.utsyzyf pisze: ↑24 paź 2018, 19:51Wydaje mi się, że mogą mieć fizycznie na magazynie ale nie mogą odsprzedać bez poprawnych faktur. Gdyby to zrobili, mieliby jeszcze większy pierdzielnik, korekty etc.
Czyli spisek
...tydzień później
Od mojego ostatniego zapytania w tym wątku minął tydzień.probbi pisze: ↑26 paź 2018, 19:48 Doktorze ja wiem , że czekasz. Nie tylko Ty. Ale ciągłe dopytywanie nie przyspieszy wysyłki. Lucrum dało jasno do zrozumienia, że mają problemy z dokumentacją i jak sobie x nią poradzą to dadzą znać. Kontakt nimi jest w porządku i wierzę. , że nie chcą nas zrobić w wała. Sami chyba tez juz mają dosyć klątwy Clanka.
Tylko, że to nie Lucrum wzięło pieniążki, a sklep w którym złożyłeś preorder. I Owszem, poprzedni Twój post był tydzień temu. Ale przejrzyj z 2 ostatnie strony dyskusji.Dr. Nikczemniuk pisze: ↑26 paź 2018, 21:02 Z całym szacunkiem, ale jak ktoś organizuje preorder i przyjmuje pieniążki od klientów to żadna łaska udzielać informacji na temat tego co się dzieje z produktem za który ktoś zapłacił.