Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nie znalazłem tematu poświęconego temu cyklowi konwentów w naszym mieście. Otwieram zatem, by w jednym miejscu można było po wsze czasy dzielić się wrażeniami, pytać itp. Może ktoś z organizatorów tu zajrzy i będzie wspierał nas maluczkich.
Tymczasem 10-11-10.2018 kolejna edycja: już XIX.
Chciałem zapytać, czy może ktoś wybiera się i może przynieść ze sobą Everdell? Chętnie poznałbym ten tytuł, a nie widzę w wypożyczalni.
@Namurenai
Jakbyś się wybierał i przyniósł Gallerista, mogę obiecać tłumaczenie zasad i rozgrywkę
alxndr pisze: ↑04 lis 2018, 16:48
Jakbym miał fejsa to bym tutaj nie wchodził. Tak trudno zadbać o ludzi, którzy nie chcą się dzielić danymi z panem Zuckerbergiem?
Dla porządku odnotuję, że to nie do mnie uwaga. Ja nie jestem współorganizatorem (choć mam nadzieję, że przy którejś edycji będę! ) - tylko mieszkam we Wrocławiu.
alxndr pisze: ↑04 lis 2018, 16:48
Jakbym miał fejsa to bym tutaj nie wchodził. Tak trudno zadbać o ludzi, którzy nie chcą się dzielić danymi z panem Zuckerbergiem?
W sumie słuszna uwaga, zwłaszcza, że Gratislavia wywodzi się stąd, z tego forum. Biję się w piersi - widać uzależnienie od facebooka weszło nam za głęboko.
Dla tych, którzy nie mają konta na FB wszystkie informacje na naszej stronie