Earl
Pewnie wielu zedd`ów by się znalazło... Może być nawet "zedd is dead baby... zedd is dead" (chociaż tam był "krótki" zed")Zedd (ten od jesieni średniowiecza?)
I o to chodziło. Dziękiale naprawdę twierdzenie, że on ma lepiej jest mocno naciągane. Zapewniam.
Termin brzmi atrakcyjnie, zobaczymy tylko jak ze studiami się ułoży ^^"I zapraszam na kolejnego Pionka celem osobistej obdukcji tematu. 29/30 listopada.
Nie, do tego Zed'a bym się nie przyznawał xD Ale opinię, że był 'krótki' sobie zapamiętamMoże być nawet "zedd is dead baby... zedd is dead" (chociaż tam był "krótki" zed")
Zamówienie złożyłem, ale chyba jeszcze nie rozsyłają.ozy pisze:Jak tam Babel13, grał kto?
Podobno Trzewik zastrzegł sobie takie wykonanie żetonów, obok zakazu zmiany reguł, w kontrakcie.Al pisze:W essen miałem okazję zobaczyć wydanie Z-mana iiii ... żetony są krzywo przycięte.
Wrażenia na sucho znajdziesz też tutaj:Nabuchodonozor pisze:Gdzie mogę się dowiedzieć czegoś więcej na temat dwóch nowych armii? Wszędzie jest skopiowany opis z Rebela, który niewiele mówi. Chodzi mi o opis żetonów i fajnie by było jakby jeszcze jakieś zdjęcia