Kilka miesięcy temu założyłem kanał gdzie do tej pory z różnymi przerwami pojawiały się gry wideo, głównie Football Manager, ale w głowie cały cas było żeby oprócz gier wideo na kanale również były planszówki. Ostatnio w końcu znalazłem trochę czasu i udało się posiedzieć nad jakąś konfiguracją gdzie mogłem coś spróbować nagrać i tak oto powstała pierwsza seria.
Jako że to pierwsze próby to pewnie jeszcze trochę minie zanim wizualnie będzie wszystko tak jak powinno ale mam nadzieję że już teraz będzie się to w miarę dobrze oglądało. Moim celem jest robienie let's playów żebyście mogli zobaczyć jak gra działa w praktyce. Sam często oglądam zagraniczne let's playe a w naszym kraju nie widzę zbyt dużo takich kanałów.
Z technicznych punktów całą serię zwykle będę kręcił za jednym podejeściem i później montował, dlatego możliwe są jakieś rpzerwy między seriami, ale postaram się żeby były one jak najmniejsze (choć na pewno między pierwszą a drugą seria będzie jakaś przerwa ze względu na chęci poprawy jakości i dopracowania formatu

Zostawiam Wam Link do kanału i do mediów społecznościowych gdzie można mnie łapać. Tutaj także będę zamieszczał informacje o nowych filmach wraz z linkami do nich.
Z góry dziękuję za pomoc w rozwoju formatu i zapraszam do oglądania

LINK DO KANAŁU
GeekLista na BGG