(Warszawa: Bemowo, Jelonki)
(Warszawa: Bemowo, Jelonki)
Szukam chętnych do pogrania w eurosuchary
i nie tylko. W planszówkach od 1,5 roku. 30+

- lukwych
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 10 times
Re: (Warszawa: Bemowo, Jelonki)
Generalnie zajrzyj tu. Praktycznie codziennie ktoś jest i gra. Moja grupka zagląda co drugi/trzeci piątek (w najbliższy w planach MageKnight - jak znasz i nie straszne Ci gry po 4h to Cię dokoptujemy jak będzie wolne miejsce) i raczej też eurosuchary. Jak chcesz w inne dni to pisz na PW - ja jestem z bemowa i zazwyczaj (nie w wakacje
) mam wolne jedno/dwa popołudnia w tygodniu.

Zawsze chętnie zagram w te gry: Chaos, Clash of Cultures, Cywilizacja: TTA, Lewis & Clark, Mage Knight, Pokolenia, Race! Formula 90, Rosyjskie Koleje!
Dzięki za zaproszenielukwych pisze: ↑10 lip 2019, 11:03 Generalnie zajrzyj tu. Praktycznie codziennie ktoś jest i gra. Moja grupka zagląda co drugi/trzeci piątek (w najbliższy w planach MageKnight - jak znasz i nie straszne Ci gry po 4h to Cię dokoptujemy jak będzie wolne miejsce) i raczej też eurosuchary. Jak chcesz w inne dni to pisz na PW - ja jestem z bemowa i zazwyczaj (nie w wakacje) mam wolne jedno/dwa popołudnia w tygodniu.

Od której zaczynacie zazwyczaj grać ? Może dam radę w któryś piątek dołączyć. Pozdrawiam
- lukwych
Zazwyczaj jesteśmy od 18.00
Zawsze chętnie zagram w te gry: Chaos, Clash of Cultures, Cywilizacja: TTA, Lewis & Clark, Mage Knight, Pokolenia, Race! Formula 90, Rosyjskie Koleje!
- najata
- Has thanked: 99 times
- Been thanked: 16 times
W Dwóch Jelonkach jakoś w miarę regularnie odbywały się "sąsiedzkie planszówki" (nie jestem na bieżąco i nie wiem, czy inicjatywa nadal jest podtrzymywana), ale fakt, że zwykle łatwiej było o ojca z kilkuletnią córką z Carcassonne ze wszystkimi dodatkami i homerulesami, niż chętnych na eurosuchara 

To pewnie tylko podczas roku szkolnego działa...ale mam bardzo bliskonajata pisze: ↑10 lip 2019, 15:42 W Dwóch Jelonkach jakoś w miarę regularnie odbywały się "sąsiedzkie planszówki" (nie jestem na bieżąco i nie wiem, czy inicjatywa nadal jest podtrzymywana), ale fakt, że zwykle łatwiej było o ojca z kilkuletnią córką z Carcassonne ze wszystkimi dodatkami i homerulesami, niż chętnych na eurosuchara![]()

- DziejopisWawel
- Has thanked: 207 times
- Been thanked: 38 times
Czy te 30+ to ograniczenie wiekowe dla wspógraczy?
"Daj nam, Boże, sto lat wojny."
- lukwych
A tam stary - zwyczajnie bogaty w życiowe doświadczenia. Jutro jestem w Kawa20 od 17.30 (spartakus i potem MK).