[Warszawa] Granie - ten czwartek 18ego, u mnie

... czyli zloty miłośników planszówek! Tu możesz także umawiać się na granie w Twoim mieście.
Awatar użytkownika
epatryk

[Warszawa] Granie - ten czwartek 18ego, u mnie

Post autor: epatryk »

Siemka Koledzy i Koleżanki,

po raz kolejny zapraszam do siebie na granie. Adres - koło stacji metro Wierzbno , 5 min na piechotę. Oferuję mieszkanko, stół, miłą atmosferę i osadników ( bo to mam:) Natomiast bardzo mile widziane będą Agricola, Municipium, El Capitan, no i inne na które się umówimy. Godzina - do ustalenia - proponuję od 17-18ej.
No to jak ?

pozdro
P.
Awatar użytkownika
jax
Has thanked: 97 times
Been thanked: 258 times

Re: [Warszawa] Granie - ten czwartek 18ego, u mnie

Post autor: jax »

epatryk,
nie zrazaj sie prawdopodobnym brakiem odpowiedzi
po pierwsze, granie jest juz we wtorki (Smocze Gniazdo), srody (Wargamer), piatki (Agresor), weekendy (Agresor) - to tyle jesli chodzi o kluby,
poza tym jest wiele spotkan na gruncie prywatnym w rozne dni tygodnia

tak wiec mysle ze czas graczy jest juz niezle zagospodarowany i ciezko wcisnac do harmonogramu kolejna propozycje; i tak w zasadzie absolutnie nikt nie jest w stanie skorzystac ze wszystkiego co juz w tej chwili jest dostepne

ale zycze powodzenia w poszukiwaniach, moze ktos sie skusi - akurat czwartek jeszcze nie jest 'publicznie' zagospodarowany a to zwieksza szanse :wink:
Mechaniki dice placement i dice manipulation świadczą o słabości i braku pomysłowości projektanta.
--
"We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
G. B. Shaw
Awatar użytkownika
epatryk

jax pisze:epatryk,
nie zrazaj sie prawdopodobnym brakiem odpowiedzi
po pierwsze, granie jest juz we wtorki (Smocze Gniazdo), srody (Wargamer), piatki (Agresor), weekendy (Agresor) - to tyle jesli chodzi o kluby,
poza tym jest wiele spotkan na gruncie prywatnym w rozne dni tygodnia

tak wiec mysle ze czas graczy jest juz niezle zagospodarowany i ciezko wcisnac do harmonogramu kolejna propozycje; i tak w zasadzie absolutnie nikt nie jest w stanie skorzystac ze wszystkiego co juz w tej chwili jest dostepne

ale zycze powodzenia w poszukiwaniach, moze ktos sie skusi - akurat czwartek jeszcze nie jest 'publicznie' zagospodarowany a to zwieksza szanse :wink:
Spoko i ... dzięki za pierwszy post w tym temacie i miłe słowa "ku pokrzepieniu serca" :)
A zdaję sobie z tego sprawę nieco. Ale - jak mówią - nie spróbujesz się nie dowiesz.
Nie mam za wielu takich aktywnych na pw znajomych no i staram się to zmienić, może ten sposób okaże się dobry. Przykładowo ja nie mogę grać ani w środy a w piątki - tylko co jakiś czas. Może Ci z Nas którzy są w podobnej sytuacji, a wiedzą że do mnie z politechniki metrem to 10 min będą zainteresowani.
Więc - jako żem z zawodu handlowiec - składam ofertę i zobaczymy 8)
P.
Awatar użytkownika
epatryk

No śmiało :arrow: co z tymi zgłoszeniami, więcej odwagi :) Nadal temat jest aktualny :mrgreen:
ODPOWIEDZ