Macie info porozrzucane wszędzie po internetach, na Waszej stronie cisza a ja cały czas zapominam kiedy ten Summer Pavilion, Dreamscape, Spirit Island i nadzieja na dodatki do Agricoli

Tak jak już napisaliśmy pod Pana postem na facebooku:KamradziejTomal pisze: ↑15 sty 2020, 09:19 Hej Lacerta, połowa stycznia mija - możecie nam zafundować jakiś update Waszych planów wydawniczych na 2020?
Macie info porozrzucane wszędzie po internetach, na Waszej stronie cisza a ja cały czas zapominam kiedy ten Summer Pavilion, Dreamscape, Spirit Island i nadzieja na dodatki do Agricoli![]()
No no, nie musimy się od razu bawić w PanowanieTak jak już napisaliśmy pod Pana postem na facebooku:
Azul: Letni Pawilon - I kwartał 2020KamradziejTomal pisze: ↑16 sty 2020, 08:45No no, nie musimy się od razu bawić w PanowanieTak jak już napisaliśmy pod Pana postem na facebooku:Bardziej mi chodzi o to, że nie macie wszystkiego zapisanego w jednym miejscu. Wczoraj musiałem skakać po postach na FB żeby sobie przypomnieć, że Summer Pavilion miał być w Q1 2020 (teoretycznie), teraz muszę to samo robić dla każdej innej pozycji o której już wspomnieliście.
Ciesze się, że macie więcej planów na 2020 ale jak dla mnie nic nie stoi na przeszkodzie w ustrukturyzowanym przedstawieniu tego co już wiemy. Jako, że Wy tego póki co nie robicie to pozwoliłem sobie samemu podsumować (poprawcie mnie jeżeli się gdzieś machnąłem).
Lacerta w 2020:
Azul: Summer Pavilion - I kwartał 2020
Azul: Crystal Mosaic expansion - Czerwiec 2020? (gdzieś blisko światowej premiery to ten sam druk)
Spirit Island - I kwartał 2020
Dreamscape - rok 2020
Agricola dla graczy: Torfowisko - Brak info od Lookout/może w 2020
Agricola dla graczy: Dodatkowe talie - Brak info of Lookout/może w 2020
Uczta dla Odyna: Norwegowie - Nie jest w planach wydawniczych (info z sierpnia)
Montana: Longhorn expansion, Montana: Gold rush expansios - Nie są w planach wydawniczych (info z listopada)
Bärenpark: The Bad News Bears - W planach ale brak jakichkolwiek konkretów
To raczej do Lucrum pytanie, ale dzisiaj gdzies była informacja od BnD, że nie jest to potwierdzone
Mimo wszystko wolę taką informację niż żadną.
Na pewno będą przedsprzedaże, na tę chwilę niestety nie jesteśmy w stanie powiedzieć kiedy dokładnie one ruszą - będziemy informować na naszej stronie internetowej oraz facebooku.
A tu nie?! Nie każdy musi być niewolnikiem pana Zuckenberga.
Zapraszamy zatem do śledzenia informacji na naszej stronie internetowej www.lacerta.plBanan2 pisze: ↑07 lut 2020, 15:37A tu nie?! Nie każdy musi być niewolnikiem pana Zuckenberga.
Pozdrawiam
No koronawirus nikogo nie oszczedzaMichito pisze:
Spirit Island już nie 2 kwartał a 2 połowa roku. No cóż, mam nadzieję, że wyjdzie w tym roku![]()
Oczywiście, tylko tak jak przy innych grach Lookout niewiele zależy od Lacerty.
Na razie nie mamy tego w naszych planach.
Tak, taka sama. Jakby coś się miało zmienić - będziemy informować