Niby tak, ale mi się nie sprawdziło. Też myślałem że tak zrobię, że będę z żoną grać w 2, a jak przyjdą znajomi to razem, tylko będą mieli niższy level. Z tym że w zależności od tempa grania różnice levelowe zrobią się na tyle duże, że przy uśrednionym levelu scenariusza jedni będą mieli bardzo łatwo, a drudzy będą ginąćxtomashx pisze: ↑26 lut 2020, 08:27 Takie pytanie mam ponieważ mocno zastanawiam się nad tą grą. Czy jest opcja żeby "zapisać" grę aby móc rozpocząć ją na nowo w innym towarzystwie? Chodzi o fakt że grałbym głównie z żoną jednak co jakiś czas wpadają znajomi i też chciałbym móc z nimi prowadzić osobną rozgrywkę. Czy da się tak zrobić?

U nas wyszło tak że ze znajomymi za rzadko graliśmy żeby to miało sens (średnio raz na 2tyg + chciałoby się pograć w inne gry też), później żona też się wykręciła i ostatecznie gram z kumplem w 2

edit: aa sorki, pisałeś o osobnej kampanii w drugim gronie. Jest 6 startowych postaci, więc teoretycznie mógłbyś zrobić 2+4, z tym że talie modyfikatorów przed każdą grą musiałbyś zmieniać, a to jest kiepskie. No i może zabraknąć itemków dla wszystkich.