Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
witam. zobaczyłem na bgg fajna rzecz do mage knight i postanowiłem skopiować sobie ale po swojemu, jeszcze troszkę pracy czeka ale już można pykać sobie, jestem fanatykiem Mage Knighta
Pozdrawiam fanów Mage Knighta.
No właśnie, można toto schować do pudełka?
(no i dla scenariusza podboju błyskawicznego powinno być miejsce na 4 karty jednostek )
Jesteś szczęśliwym posiadaczem np. Gloomhaven? Masz więc egzemplarz tej gry, a nie jej kopię. To znacząca różnica ;-) Druga edycja GWT: pacholęta wznoszą domy w krainie My little pony. Kupię DGT Cube!
Karty Wieża magów po prawej stronie muszę troszkę podnieś, nie jest to druk 3 d, ręczna robota szkielet z pianki pokrytu ceglami modelarskimi nie mieści się w pudełku mam skrzynie do tego
Bawel74 pisze: ↑25 mar 2020, 18:16
Karty Wieża magów po prawej stronie muszę troszkę podnieś, nie jest to druk 3 d, ręczna robota szkielet z pianki pokrytu ceglami modelarskimi nie mieści się w pudełku mam skrzynie do tego