Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Niby wpisuje jakieś update`y do grupy Anonimowych Uzależnionych Użytkowników BGG .
Można z nudów zabawić się w hazard. Każdy obstawia godzinę, gdy BGG wróci do życia. Kto będzie najbliżej zgarnia od każdego po 5zł (przelewem na konto). Może się na jakąś grę uzbiera .
Filippos pisze:Ludzie niesę dobrą nowinę!!! BGG działa
Hmmm... Wysłane o 9:09 - czyżbyś od BGG zaczynał dzień w robocie (zaraz po nalaniu sobie kawy)?
Ja tak wcale nie robię, naprawdę (ale o 8:50 też już działało)
MichalStajszczak pisze:Wiem, że nie ma - to był żart mający na celu sprawdzenie, czy miłość do BGG przekłada się na chęć sponsorowania tego serwisu. Liczyłem, że napiszesz: "jak bym wiedział, że serwis będzie wyłączony, to bym wpłacił co najmniej $100"
Ja swoją działkę wpłaciłem już dawno
ZnadPlanszy | YouTube Always keep at the back of your mind the possibility that you're dead wrong. -- T. Pratchett --
Czy można gdzieś zgłaszać swoje propozycje zmian? Przydałoby się zaznaczanie czy się grało na swoim egzemplarzu. Sama ilość w daną grę mówi mi tylko po ilu grach czuję względne nasycenie danym tytułem, a chciałbym jeszcze wiedzieć na ile potrzebny mi własny egzemplarz danej gry
nie padło. To planowane wyłączenie na czas dużej aktualizacji - było zapowiadane na bgg od paru dni. Jutro (jak wszystko pójdzie dobrze) BGG będzie już stało.
A swoją drogą to jak niby mielibyśmy Ci pomóc
ZnadPlanszy | YouTube Always keep at the back of your mind the possibility that you're dead wrong. -- T. Pratchett --
Nie miałem czasu pobuszować po działającym już BGG więc nie wiem czy zmian jest więcej ale zauważyłem, że teraz ranking gier zawiera także informacje użytkownika (ocenę, status, rozegrane partie, komentarze) oraz średnią ocenę użytkowników.
Zawsze gdy zauważysz, że jesteś po stronie większości zatrzymaj się i zastanów. magazyn
ze zmian które zauważyłem (jest trochę zmian guiowych ale nie dużo - podobno zmian jest więcej w samym silniku)
- przy wyszukiwaniu gier pojawiają się małe okładki a nie tylko same dane
- komentarze do zdjęć, wpisów w geeklistach są 'wcięte' - przez co łatwiej się to czyta
- przy wypowiedziach na forum (a także komentarzach do wpisów w geeklistach) pojawią się miniaturki naszych avatarów zamiast pełnego obrazka ze wszystkimi geekbadge'ami - duża oszczędność miejsca ekranowego
a może po prostu w pracy / szkole blokują Ci strony które mają słowa kluczowe 'game' ? :> U mnie cały dzień działa b.dobrze.
A co do 'zachciało im się grzebać' - kto nie idzie do przodu ten się cofa. Dzięki tym zmianom będzie im łatwiej wprowadzać zmiany w przyszłości. Nie narzekajcie - bgg jest stroną, bez której trudno wyobrazić sobie teraz nasze hobby. I robią to wszystko za darmo i dobrowolnie.