Dla jednych pół roku to jakby wczoraj, dla innych kupa czasu.
Widzisz, jednak nawet pół roku czasem wystarczy, żeby móc znowu dawać szanse wydawnictwu(Skytear i Rallyman GT)...do następnej wtopy o ile się wydarzy
Dalej uważam, że ich działalność w czasach wspieram.to czy zagramw.to to był w większości żart(czasami śmieszny czasami nie), oczekiwania wspierających ich przerastała i wyraźnie nie umieli sobie z tym poradzić, tego w ogóle nie neguję przecież.
Po prostu odcinam to na razie grubą kreską i staram się patrzeć już tylko na gry jakie wydają samodzielnie i przez taki pryzmat ich w tym momencie oceniać.
W social mediach też sobie na razie lepiej radzą i nie dają się wciągać w zaczepki.
Nic nie każe nikomu od nich kupować. Każdy robi to na własne ryzyko. Po prostu z mojej oceny ryzyka wynika, że aktualny jego poziom jest dość niski
P.S. Mam nadzieję, że wszystko będzie OK z grami jakie zamówiłem i nikt za pół roku nie będzie musiał cytować tego posta z "a nie mówiłem?"
Bruno pisze: ↑05 lip 2020, 23:39
polwac pisze: ↑05 lip 2020, 20:01
Pękło 15k. Jesteśmy w połowie odblokowywania bonusów:
(ciach!)
Bardzo dobrze - ja kibicuję temu projektowi! Mam nadzieję, że przynajmniej jeszcze te 3000 pln się uzbiera, żeby odblokować żetony niebezpieczeństw (mechanika uderzania w auta przeciwników).
Nie znam się na dynamice takich kampanii, ale na zebranie 30 000 (te miękkie opony...

) już chyba nie ma szans?
Bez wszystkich celów będzie lipa, bo dwa ostatnie są najciekawsze.
Ciężko powiedzieć jak wygląda dynamika takiej przedsprzedaży. Czacha na pewno miała więcej danych przy określaniu wartości progów i wierzyli, że są w stanie sprzedać egzemplarzy za 30k. Trudno ocenić, czy to jest wartość optymistyczna czy realistyczna
Wiem tylko, że to jest pierwszy taki ich projekt i też na pewno zależy im, żeby jak najlepiej to wypadło i żeby wszyscy byli zadowoleni.