(Warszawa) Agresor - Piątek WIBHiIŚ PW
Re: [Warszawa] AGRESOR Politechnika Inżynieria Środowiska
Jeśli nikt nie będzie chciał grać w "Napoleonic Wars" lub "Wellington" lub "Kutuzov" (mam gry ale do Kutuzova nie przetłumaczyłem zmian ani kart) to bym z chęcią zagrał w HiS, zwłaszcza jak byłoby powtórne tłumaczenie zasad.
- Geko
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 4 times
A może ktoś ma ochotę odświeżyć sobie Szoguna w ten piątek?
Moje blogowanie na ZnadPlanszy.pl
Na BGG jako GekoPL. Ja tu tylko moderuję, żaden ze mnie administrator.
- Filippos
- Lokalizacja: Wawa, sercem w Wawie, nogą w wawie i innymi częściami ciała też;))
Ja będę nie wiem jeszcze o której. Na prototypy tym razem się jednak nie piszę specjalnie - nie zdążyłem nowego projektu na tyle wygładzić aby się nadawał do testów. Jeśli będę miał ze sobą coś do testowania to najwyżej wersję Warszawskich Dzieci dla... dzieci
Jeśli pojawią się w piątek w Agresorze jacyś siedmiolatkowie chętnie zaproszę ich do testowej partii.
Będę miał ze sobą na pewno Castle for all Seasons oraz bardzo silne postanowienie zagrania w to.
Przytaszczę tez Age of Empires III które jest dla mnie odkryciem ostatniego miesiąca. Może jacyś starzy kolonialni wyjadacze zechcieliby odświeżyć sobie ten tytuł??

Będę miał ze sobą na pewno Castle for all Seasons oraz bardzo silne postanowienie zagrania w to.

Przytaszczę tez Age of Empires III które jest dla mnie odkryciem ostatniego miesiąca. Może jacyś starzy kolonialni wyjadacze zechcieliby odświeżyć sobie ten tytuł??
- jax
- Has thanked: 97 times
- Been thanked: 261 times
Ech, i znow nasze drogi sie nie skrzyzuja... Jak ty dobierasz te gry?Filippos pisze:Będę miał ze sobą na pewno Castle for all Seasons oraz bardzo silne postanowienie zagrania w to.![]()

Mechaniki dice placement i dice manipulation świadczą o słabości i braku pomysłowości projektanta.
--
"We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
G. B. Shaw
--
"We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
G. B. Shaw
- Filippos
- Lokalizacja: Wawa, sercem w Wawie, nogą w wawie i innymi częściami ciała też;))
I to się nazywa obywatelska postawa. Właśnie tak powinieneś zareagować jaxmelee pisze:Nie grałem w obie, piszę się ew. na obie

- jax
- Has thanked: 97 times
- Been thanked: 261 times
Alez nie moglem. Przeciez gralem w obie!Filippos pisze:I to się nazywa obywatelska postawa. Właśnie tak powinieneś zareagować jax

Mechaniki dice placement i dice manipulation świadczą o słabości i braku pomysłowości projektanta.
--
G. B. Shaw
--
G. B. Shaw
- yosz
- Has thanked: 203 times
- Been thanked: 496 times
- Kontakt:
Mnie w piątek nie będzie. Wiesz Filip że nie daruję Ci tego Castle'a :> Liczę że za tydzień też przyniesiesz 

ZnadPlanszy | YouTube
Always keep at the back of your mind the possibility that you're dead wrong. -- T. Pratchett --
Always keep at the back of your mind the possibility that you're dead wrong. -- T. Pratchett --
Mnie też nie będzie. Czy Reef Encouter i M możemy przełożyć na następny tydzień?
-
Chętnie zagram w HiS w piątek (to ze mną między innymi rozmawiałeś dwa tygodnie temu Leo)
Zasady do połowy dopiero przeczytałem
Pozdrawiam
Zasady do połowy dopiero przeczytałem
Pozdrawiam
To się nie wysilaj za mocno, ja wszystko wytłumaczę.
No to już jest nas trzech
No to już jest nas trzech

"Szlabany w głowach podnoszą się najwolniej."
- Mały brzydki pędrak
- Been thanked: 12 times
A ja w piątek będę kończył piątą już rozgrywkę w Pursuit of Glory. Tym razem rozgrywka ciągnie się już 3 tydzień:) Ogólne wrażenie bardzo dobre. Gra jest porównywalna do Ścieżek Chwały, a miejscami je przewyższa. Cały czas mam lekki zarzut do bilansu gry. Gracz turecki wydaje się być faworyzowany.
z chęcią przyłączyłbym się do HIS, pewnie będę około 17.00, ale równie pewnie mogę być później i wyjść wczesniej, a wtedy pooglądam sobie coś na górze. Niestety, po przeczytaniu zasad przeszła mi jakoś ochota na Kutuzowa. Sorki, beremie, aldarusie i Raleenie.
A może zagrałbyś w Napoleonic Wars bo mam na to największa ochotę i chętny był chyba na to Safari by zagrać właśnie we 3 (on by miał koalicję Austrii i Rosji a ja raczej Francję)?
- Geko
Skoro nie ma chętnych, to może Brass?Geko pisze:A może ktoś ma ochotę odświeżyć sobie Szoguna w ten piątek?
Ostry, nie jestem jeszcze pewien, czy zdążę na 17 (pewnie raczej 18), ale zakładam, że działamy w TtA.
Ja Brassa bardzo chętnie, tylko z TtA miałbym kłopot pogodzić...
Mam prośbę - weź może jednak tego Szoguna, jak mnie się nie uda zebrać ekipy do HISa to chętnie zagram i jeszcze przyciągnę kolegów.Geko pisze:Skoro nie ma chętnych, to może Brass?Geko pisze:A może ktoś ma ochotę odświeżyć sobie Szoguna w ten piątek?

"Szlabany w głowach podnoszą się najwolniej."
- Geko
Ok, to biorę Szoguna (choć to duże pudło) i może coś mniejszego.Leo pisze: Mam prośbę - weź może jednak tego Szoguna, jak mnie się nie uda zebrać ekipy do HISa to chętnie zagram i jeszcze przyciągnę kolegów.
Ja tez chetnie zagram, a wlasciwie to poznam SzogunaGeko pisze:Ok, to biorę Szoguna (choć to duże pudło) i może coś mniejszego.Leo pisze: Mam prośbę - weź może jednak tego Szoguna, jak mnie się nie uda zebrać ekipy do HISa to chętnie zagram i jeszcze przyciągnę kolegów.

- Geko
Ok, to wpisuję Cię na listę. O której będziesz? Ja standardowo o 17tej.samur pisze:Ja tez chetnie zagram, a wlasciwie to poznam SzogunaGeko pisze: Ok, to biorę Szoguna (choć to duże pudło) i może coś mniejszego.
Ja standardowo o 17:30Geko pisze:Ok, to wpisuję Cię na listę. O której będziesz? Ja standardowo o 17tej.samur pisze:Ja tez chetnie zagram, a wlasciwie to poznam SzogunaGeko pisze: Ok, to biorę Szoguna (choć to duże pudło) i może coś mniejszego.

- bazik
- Been thanked: 7 times
hmm ostry, sztefan, prosze o reakcja na to zdanie.Jans pisze:Ostry, nie jestem jeszcze pewien, czy zdążę na 17 (pewnie raczej 18), ale zakładam, że działamy w TtA.
Witam,
to mój pierwszy post... pozdrawiam wszystkich!
Ale byłem już dwa razy w Agresorze - przegrałem m.in. z Trutu w Robo Rally oraz z kilkoma gośmi w Peryklesa
Jutro przyjdę możliwie wcześnie i też będę szukał ofiar do Peryklesa... ech te wybory... i wcale nie jest taki losowy, jak twierdzą niektórzy
Pamiętajcie, że czesto przegrywam - liczę, że ktoś poperyklesi ze mną 
to mój pierwszy post... pozdrawiam wszystkich!
Ale byłem już dwa razy w Agresorze - przegrałem m.in. z Trutu w Robo Rally oraz z kilkoma gośmi w Peryklesa

Jutro przyjdę możliwie wcześnie i też będę szukał ofiar do Peryklesa... ech te wybory... i wcale nie jest taki losowy, jak twierdzą niektórzy

Niech garby waszych wielbłądów będą zawsze tłuste!
-
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
Będę ok 18 i zagrałabym w jakieś dobre zmóżdżające euro. Mogę przynieść Giants.