https://www.gamesfanatic.pl/2020/02/11/ ... -w-prozni/
Tak, podobno pod koniec tego roku.
Przy odrobinie szczęścia nawet ciut wcześniej - przełom września i października.
Apokalipsa:
Kiedy poznamy SCD?Leser pisze: ↑30 cze 2020, 12:06Apokalipsa:
* Każda rozgrywka wzbogacona jest o losowy (lub wybrany) nikczemny plan Eradikatusa. Z każdą wylosowaną czarną kostką plan postępuje, jego pełna realizacja będzie dla graczy mocno nieprzyjemna.
* Można sabotować plan i zdejmować czarne kostki. Zdobyte w ten sposób kostki dostarczają punkty na koniec gry, mogą też zostać zużyte do aktywacji potężnych efektów.
* Więcej tego samego, czyli dodatkowe moduły planszy i karty.
Stacja kosmiczna 11:
* Całkowicie nowa plansza.
* Nowy typ kart: implanty. Takie karty mogą zostać "zainstalowane" i zapewniać pasywny efekt.
* Więcej tego samego, czyli dodatkowe karty i moduł (do wykorzystania z nową bądź starą wersją planszy).
Kursy są niepewne, więc dopiero, kiedy dokonamy pełnej płatności, czyli późnym latem lub wczesną jesienią
Bliżej 20Bartoszeg02 pisze: ↑10 lip 2020, 06:39 Cześć mam takie trochę dziwne pytanie - ile + - tur trwają wasze rozgrywki? 20? 40?
Wszystko zależy od stylu gry osób, które akurat siedzą przy stole, ale że jest to de facto wyścig, to u nas też rozgrywka faktycznie trwa zwykle bliżej ok. 20 tur.Bartoszeg02 pisze: ↑10 lip 2020, 06:39 Cześć mam takie trochę dziwne pytanie - ile + - tur trwają wasze rozgrywki? 20? 40?
Ja nie wiem co jest z tą grą. Wczoraj pierwsza partia(pierwsza styczność z jakimkolwiek Brzdękiem), a dziś już szukam informacji kiedy wyjdą dodatki