(Łódź) poszukiwani gracze
-
Re: (Łódź) poszukiwani gracze
Siema, czy grupa grająca nadal aktywna? Chętnie dołączę ze swoimi tytułami 

Witam,
Wspólnie z mężem dopiero zaczynamy swoją przygodę z planszówkami, więc mamy dość skromną kolekcję ale chętnie poznamy różne tytuły i dołączymy do innych graczy. Mieszkamy na Retkini, więc może jest ktoś zainteresowany wspólnym pograniem w planszówki?
Wspólnie z mężem dopiero zaczynamy swoją przygodę z planszówkami, więc mamy dość skromną kolekcję ale chętnie poznamy różne tytuły i dołączymy do innych graczy. Mieszkamy na Retkini, więc może jest ktoś zainteresowany wspólnym pograniem w planszówki?

Też jestem z Łodzi retkinia i szukam kogoś z kim można by pograć mam całkiem sporą kolekcję gier w które nie mam jak pograć. Pozdrawiam
-
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 31 times
Ostatnio rzadko zaglądam do tego wątku (jak mi się przypomni) także lepiej pisać pw. Nasza grupa cały czas działa, choć aktualnie rzadziej się spotykamy z wiadomo jakiego powodu. Przyjdzie wiosna to na pewno będziemy bardziej aktywni.
Wszelkiego rodzaju tematy obgadujemy na discordzie. Jeśli jesteś zainteresowany to daj znać. Podeślę linka.
Wszelkiego rodzaju tematy obgadujemy na discordzie. Jeśli jesteś zainteresowany to daj znać. Podeślę linka.
Wszystkich chętnych Łodzian do wspólnego grania zapraszam do kontaktu na email:
pawel.tokarski@interia.pl
Pozdrawiam
Paweł
Pozdrawiam
Paweł
-
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 31 times
wysłałem Ci linka do discorda naszej grupyBezwody pisze: ↑28 mar 2021, 10:45 Wszystkich chętnych Łodzian do wspólnego grania zapraszam do kontaktu na email:
Pozdrawiam
Paweł

LongJohn znów zmieniłem sprzęt i straciłem z Wami kontakt na Discord. Możesz podesłać raz jeszcze link?