Zlot/spotkanie growe Forum?

... czyli zloty miłośników planszówek! Tu możesz także umawiać się na granie w Twoim mieście.
Awatar użytkownika
kastration
Has thanked: 108 times
Been thanked: 431 times

Re: Zlot/spotkanie growe Forum?

Post autor: kastration »

W sumie dość z przypadku trafiłem na ten wątek i co się okazuje, proponowany zlot - wbrew wszelkiej logice, jakby się wydawało - odbywa się w zakamarkach Podkarpacia, w dodatku... kilkanaście km od mojego domu rodzinnego ha ha. Czy będzie można wpaść na konwent z marszu, bez nocowania? Byłaby jakaś motywacja ruszyć się do tych mrocznych krain. Oczywiście będąc zaszczepionym. Poza tym, siatkówki w kajaku też nie zdzierżę co prawda (niczym jeden z poprzedników w tym wątku, ukłony), ale ten ośrodek ma już niezłe boiska piłkarskie, więc może jakiś turniej na rozruszanie? :lol:

Yuri, trzymam kciuki za Twoją inicjatywę, btw!
"Człowiek bez religii, jest jak ryba bez roweru"
Mia San Mia!
Awatar użytkownika
Yuri
Has thanked: 372 times
Been thanked: 1394 times

Post autor: Yuri »

shuji pisze: 25 maja 2021, 09:57 Yuri, czy temat jest aktualny ? Są szanse, że będzie zrealizowany w tym roku, czy mamy myśleć raczej o przyszłym?
Powiem Ci szczerze, że po lekturze wpisów powyżej troszkę się obawiam :) A na serio czekam na przygotowanie pełnej ofert atrakcji "okołoplanszówkowych" przez GOSiR i mają mi też dać znać jak u nich z obłożeniem na okres wrześniowy i październik.
Moja kolekcja: https://boardgamegeek.com/collection/user/Yuri1984
RABATY, gdyby ktoś potrzebował: Portal = 15%, Mepel.pl = 5%, Planszomania.pl = 2%
Chcesz się zrewanżować kawą ? Zapraszam >>> https://www.buymeacoffee.com/yuri4891
Awatar użytkownika
ave.crux
Has thanked: 903 times
Been thanked: 1467 times

Post autor: ave.crux »

Czytałem czytałem, bo w sumie gdzieś bym się wybrał pograć z nowymi ludźmi, ale typowo dla forum w ojczystym języku wynikła kłótnia co ostudziło skutecznie zapał spotkania się z forumowiczami.
Nic na siłę, wszystko młotkiem. Wieczne narzekanie obrzydza radość grania.
Awatar użytkownika
japanczyk
Moderator
Has thanked: 3717 times
Been thanked: 3906 times

Post autor: japanczyk »

Zakladam ze marudy i tak się nie pojawia ;)
A na miejscu bedzie milo i sympatycznie:-D
Awatar użytkownika
Yuri
Has thanked: 372 times
Been thanked: 1394 times

Post autor: Yuri »

shuji pisze: 25 maja 2021, 10:16
Yuri pisze: 25 maja 2021, 10:06
shuji pisze: 25 maja 2021, 09:57 Yuri, czy temat jest aktualny ? Są szanse, że będzie zrealizowany w tym roku, czy mamy myśleć raczej o przyszłym?
Powiem Ci szczerze, że po lekturze wpisów powyżej troszkę się obawiam :) A na serio czekam na przygotowanie pełnej ofert atrakcji "okołoplanszówkowych" przez GOSiR i mają mi też dać znać jak u nich z obłożeniem na okres wrześniowy i październik.
Super, wrzesień-październik brzmi idealnie. A masz jakieś wstępne plany na ile dni to będzie mniej-więcej? Sam weekend czy dłużej? W kontekście też tego czy zachować sobie coś wolnego :)
Sadze żeby całą wyprawa się opłacała ludziom to pt/sb i sb/ndz to takie minimum do grania. Jakby przedłużyć na czw/pt, pt/sb, sb/ndz i ndz/pon to pewnie każdy by się odpowiednio planszówkowo "zatankował" pod sam koreczek :)
Moja kolekcja: https://boardgamegeek.com/collection/user/Yuri1984
RABATY, gdyby ktoś potrzebował: Portal = 15%, Mepel.pl = 5%, Planszomania.pl = 2%
Chcesz się zrewanżować kawą ? Zapraszam >>> https://www.buymeacoffee.com/yuri4891
Awatar użytkownika
ave.crux
Has thanked: 903 times
Been thanked: 1467 times

Post autor: ave.crux »

japanczyk pisze: 25 maja 2021, 10:22 Zakladam ze marudy i tak się nie pojawia ;)
A na miejscu bedzie milo i sympatycznie:-D
Całkiem możliwe.
Możesz mi tldr; w sprawie tego czy:
a) Trzeba być zaszczepionym?
b) To wyjazd rodzinny/solo?
c) Jest jakaś lista uczestników?
Nic na siłę, wszystko młotkiem. Wieczne narzekanie obrzydza radość grania.
Awatar użytkownika
japanczyk
Moderator
Has thanked: 3717 times
Been thanked: 3906 times

Post autor: japanczyk »

ave.crux pisze: 25 maja 2021, 10:36 Całkiem możliwe.
Możesz mi tldr; w sprawie tego czy:
a) Trzeba być zaszczepionym?
b) To wyjazd rodzinny/solo?
c) Jest jakaś lista uczestników?
To pytania bardziej do @Yuri, jako ze on to organizuje, ale jesli dobrze rozumiem to:
a) moze sie pojawic taki wymog od dorosłych uczestnikow
b) bedzie opcja rodzinna, zeby mozna było sie wybrac ze swoimi polowkami i beda tez dla nich przewidziane aktywnosci
c) nope, not yet
jakmis83
Has thanked: 130 times
Been thanked: 141 times

Post autor: jakmis83 »

Yuri, czy masz dla nas jakieś wieści o spotkaniu?
Jakieś konkretne info, może dokładny termin? 😀
Moje Gry
Jeśli nie wiesz, jak masz zagrać, poczekaj, aż twojemu przeciwnikowi przyjdzie do głowy jakaś idea. Możesz być pewny, że będzie to idea fałszywa.
Siegbert Tarrasch
ODPOWIEDZ