W dniach 23-26 kwietnia w Katowicach i w Sosnowcu odbędą się spotkania
literackie w ramach Festiwalu Literatury Popularnej POPLIT 2009. a razem z nim sptkanie z fantastyką.
Organizatorem spotkań będzie nasz Klub przy współpracy Instytutu
Książki. Program tu
ŚKF jest współorganizatorem w Katowicach. W związku z tym my jako sekcja włączamy się w jego organizacje
ale nie literatury a planszówek
mianowicie 25w sobotę w domu kultury na ulicy grażyńskiego 47 (10 in. pieszo od klubu)
http://www.mdkkoszutka.pl/
będziemy organizowac dzień z planszówkami - obok będą prelekcje na temat RPG i spoktnia z autorami fantastyki.
A my dostaniemy salę z 10 stolikami (takie jak w klubie albo ciut większe), gry z klubu i co kto przyniesie oraz trochę ludzi do tego
Niestety nie znam pełnych godzin spotkania ale najprawdopodobniej zaczyna się o 11 a kończy o 19
my mamy zapewnic -mniej więcej to co organizatorzy pionka tzn. pomoc w tłumazeniu i pilnowanie gier. W związku z tym mam dwie prośby.
Prośba 1 - jutro powinienem da na glówną stronę informacje na ten temat razem z programem, jak będzie ona podana to roześlijcie ją wśród znajomych i znajomych znajomych oraz sprawcie aby wątek był aktywny

Prośba 2 - póki co ja z Oskarem zobowiązaliśmy się do tego że sami będziemy tego pilnowa. Jeśli jesteście w stanie nam pomóc to zgłaszajcie się - podając w jakich godzinach jesteście i czy przyniesiecie ze sobą jakieś gry
i Prośba 3 o której nie wspominałem - ZJAWCIE się chodzby dla tego żeby sobie pograc w sobotę
Pozdrawiam