edit Curiosity: jest osobny wątek dotyczący koszulek
Aż mnie wzdryga na samą myśl - tego jest od groma chyba?
Jakiś dobry wariant balansujący na solo byś polecił?

Ja nie koszulkuje gier, tutaj nie pomogę
Monety będą służyć Ci do wieeelu gier również. Cieszę się baaaardzo że przydały Ci sie te sugestie moje. Ja jestem klimaciarz, nie ukrywam że lubię różne elementy dodawać do gier, ale zawsze muszą się praktycznie sprawdzać i przydawać, prócz podbijania klimatu.
Jak dla mnie trochę za krótkie i nadal mogą być problemy z odczytaniem wartości. A chodzą ciasno czy latają, bo to też istotne.LIFTY_HALFLING pisze: ↑14 wrz 2021, 18:21 Cześć.
Ja poszedłem za pomysłem od użytkownika BGG i zakupiłem owe wskazówki. I w końcu trackery z gry są przydatne i nawet dobrze się sprawdzają
Spoiler:
Do Vita, PP i GP są dłuższe i nie ma kłopotu z odczytaniem. Do Vita stworów są krótsze, ale ja wyraźnie odczytuje z nich wynik i przynajmniej trackery nie pozostają w pudle bezużyteczne. Grając solo bardzo ułatwia mi to grę. Nie latają i nie są za sztywne, co nie sprawia trudności w obracaniu i utrzymaniu wskazówki na odpowiedniej cyfrze. Ja osobiście jestem zadowolony.strid3rr pisze: ↑14 wrz 2021, 20:56Jak dla mnie trochę za krótkie i nadal mogą być problemy z odczytaniem wartości. A chodzą ciasno czy latają, bo to też istotne.LIFTY_HALFLING pisze: ↑14 wrz 2021, 18:21 Cześć.
Ja poszedłem za pomysłem od użytkownika BGG i zakupiłem owe wskazówki. I w końcu trackery z gry są przydatne i nawet dobrze się sprawdzają
Spoiler:
Jeszcze żeby tylko zrobili centrum dystrybucyjne w UE, to już w ogóle będzie super...
W razie czego ja mogę oddać, bo milem w Farmer Boxie, ale okazało się, że mam te wszystkie karty.
Ale w przypadku Folklora nie ma czegoś takiego jak kolejność zakupów. Trzeba brać wszystko co jest i tyle.
No nie ułatwiasz stary. Ok gdyby ktoś planował zamawiać coś dla siebie z Folklor to dajcie znać chętnie się podłączę - zawsze przesyłka wyjdzie trochę taniej.