Albo inaczej i krócej... partyjka Wikingera solo?

Należy jeszcze zamieścić ostrzeżenie:rokter pisze:w poniedziałek organizujemy przykościelną szkółkę Through the Ages.[...] Dzięki temu od 6 do 9 osób będzie mogło poznać tę drugą co do fajności grę na świecie
Ja się piszę. Wreszcie uzmysłowię Wam jak daleko tej podróbce do CYWILIZACJI.rokter pisze:Kasia napomknęła na Gramajdzie, że w poniedziałek organizujemy przykościelną szkółkę Through the Ages. Na miejscu będą 2 lub 3 egzemplarze (pjaj - wpadniesz?) oraz po jednym Nauczycielu do każdej sztuki. Dzięki temu od 6 do 9 osób będzie mogło poznać tę drugą co do fajności grę na świecie, by odtąd w przerwach pomiędzy patriami Wikingera móc pograć w coś niemal równie dobrego.
Jeśli ktoś z Was kisi grę w domu i dotej pory nie przynosił jej na spotkania, zachęcamy by przytargał swój egzemplarz i nauczał wraz z resztą wolontariuszy.
Proponuję zacząć o 19.00
Proszę się wytłumaczyć z dodawania zasad do TtA bo jestem ciekawynixnicky pisze:W końcu niektórzy dodają swoje zasady, a ja chciałbym mieć obiektywne spojrzenie.
Zbyszek, żeby uczyć trzeba najpierw samemu znaćLonginus997 pisze:Jeśli chodzi o TtA to też mogę się poświęcić i pouczyć innych zasad![]()