Podobnie jak w przypadku Lacerty - podanie dokładnego terminu premiery zepsuło sklep/stronę.
Nie dodrukowali tej karty osobno tylko jest zmieniona w 3 druku, jak komuś BARDZO zależy to mają kilka egzemplarzy gry na poczet reklamacji otwartych i z nich pochodzą te karty.
Spokojnie. To tylko Twój mechanizm obronny. Wdech, wydechAntBehindLeaf pisze: ↑02 lut 2022, 12:03 219 pln za delux packa. Proszę zatrzymać pociąg ja wysiadam. Lol. Mam nadzieję, że chytry dwa razy traci i wyląduje to na jakiejś wyprzedaży. Tam figurki żadnej roboty nie robią. Kostki są bardziej klimatyczne.
Cena dodatku też z czapy, jak nie będzie na jakiś aleplanszówkach po 120 pln to srogie piguły tam ktoś przed wpisaniem ceny zażył.
Niestety. Próbowaliśmy jeszcze ograniczyć ryzyko i francuską przedsprzedaż przełożyliśmy na inny dzień, ale niestety nas to nie uratowało.
Jako, że Delux nie jest lokalizowany, a sprzedajemy wersję angielską. Nie możemy tego sprzedawać poniżej tej kwoty, bo taką mamy umowę z oryginalnym wydawcą.AntBehindLeaf pisze: ↑02 lut 2022, 12:03 219 pln za delux packa. Proszę zatrzymać pociąg ja wysiadam. Lol. Mam nadzieję, że chytry dwa razy traci i wyląduje to na jakiejś wyprzedaży. Tam figurki żadnej roboty nie robią. Kostki są bardziej klimatyczne.
Cena dodatku też z czapy, jak nie będzie na jakiś aleplanszówkach po 120 pln to srogie piguły tam ktoś przed wpisaniem ceny zażył.
Bardzo byśmy chcieli, bo wszystkie nasze gry trafiają do sklepów bez żadnych "wielkich wydarzeń" u nas w sklepiku. Tym razem to nie zależało od nas ponieważ nie jest to produkt lokalizowany i dotyczą go trochę inne reguły zakupu i sprzedaży.W sumie to wiochę robią. Nie można było wystartować z przedsprzedażą normalnie w sklepach tylko robić "wielkie wydarzenie" w swoim sklepiku, który od razu padł.
Trochę idą drogą Albi i premiery Szczęk Lwa.
Oni jadą na minimalnej marży za ten Deluxe Upgrade Pack, dlatego jest tylko u nich.Atk pisze: ↑02 lut 2022, 12:25 mnie troche cena zaskoczyla. Wiedzialem ile kosztuja w zagranicznych sklepach no ale jednak to polska. Kraj biedy i nedzy wiec liczylem na cene bardziej przystepna dla naszych porfeli (chocby ponizej 200). Tutaj przeliczajac zawartosc na cene wychodzi ponad 3zl za komponent. W takim Daimyo myslalem, ze place duzo ale tam wychodzilo chyba ponizej albo kolo 2zl za figurke
No nic plakac nie bede, porfel sie cieszy, ze przy Lacerdzie bedzie mogl troche odetchnac, bo juz prawie polowa bedzie odlozona![]()
Jasne, już jest chill. Ale jak chciałem deluxa kupić jakby był po 189 pln tak przy 219 odpuszczam. I wiem. Nobody caresNestorZolo pisze: ↑02 lut 2022, 12:19Spokojnie. To tylko Twój mechanizm obronny. Wdech, wydechAntBehindLeaf pisze: ↑02 lut 2022, 12:03 219 pln za delux packa. Proszę zatrzymać pociąg ja wysiadam. Lol. Mam nadzieję, że chytry dwa razy traci i wyląduje to na jakiejś wyprzedaży. Tam figurki żadnej roboty nie robią. Kostki są bardziej klimatyczne.
Cena dodatku też z czapy, jak nie będzie na jakiś aleplanszówkach po 120 pln to srogie piguły tam ktoś przed wpisaniem ceny zażył.![]()
I co teraz? Ankieta?
W przypadku deluxe packa zgoda, ale mi bardziej chodziło o Potęgę Ix - tutaj chyba nie było przeciwwskazań, żeby można było ją zamawiać także w innych sklepach.Lucky Duck Games pisze: ↑02 lut 2022, 12:29
Bardzo byśmy chcieli, bo wszystkie nasze gry trafiają do sklepów bez żadnych "wielkich wydarzeń" u nas w sklepiku. Tym razem to nie zależało od nas ponieważ nie jest to produkt lokalizowany i dotyczą go trochę inne reguły zakupu i sprzedaży.
Ale nie wiem jak się da trąbić jeszcze bardziej o tym, podkreślamy to absolutnie na każdym kroku - Potęga Ix będzie dostępna w sklepach i to dosłownie na dniachShodan pisze: ↑02 lut 2022, 12:33W przypadku deluxe packa zgoda, ale mi bardziej chodziło o Potęgę Ix - tutaj chyba nie było przeciwwskazań, żeby można było ją zamawiać także w innych sklepach.Lucky Duck Games pisze: ↑02 lut 2022, 12:29
Bardzo byśmy chcieli, bo wszystkie nasze gry trafiają do sklepów bez żadnych "wielkich wydarzeń" u nas w sklepiku. Tym razem to nie zależało od nas ponieważ nie jest to produkt lokalizowany i dotyczą go trochę inne reguły zakupu i sprzedaży.
Poszło wszytsko czy jest sens dalej refreshowac?Lucky Duck Games pisze:
Lucky Duck Games pisze:Wszystko jeszcze jest, w całkiem sporych ilościach. Niestety, strona nie może porozumieć się z magazynem, żeby to sprawdzić, więc pokazuje błąd. Działamy, żeby to naprawić.
Nie poszło, ale niestety nie wyrobił też nasz system magazynowy, który przy każdym wejściu musi zaktualizować stany w sklepie.
nawet przy tych 120 zł to tam jest bardzo dużo "mechaniki" bo jak powiedział Ignacy te 35 kart standard ccg, ok 20 mini i 2 planszetki to w papierniczym...NestorZolo pisze: ↑02 lut 2022, 12:19Spokojnie. To tylko Twój mechanizm obronny. Wdech, wydechAntBehindLeaf pisze: ↑02 lut 2022, 12:03 219 pln za delux packa. Proszę zatrzymać pociąg ja wysiadam. Lol. Mam nadzieję, że chytry dwa razy traci i wyląduje to na jakiejś wyprzedaży. Tam figurki żadnej roboty nie robią. Kostki są bardziej klimatyczne.
Cena dodatku też z czapy, jak nie będzie na jakiś aleplanszówkach po 120 pln to srogie piguły tam ktoś przed wpisaniem ceny zażył.![]()
rastula pisze: ↑02 lut 2022, 14:37nawet przy tych 120 zł to tam jest bardzo dużo "mechaniki" bo jak powiedział Ignacy te 35 kart standard ccg, ok 20 mini i 2 planszetki to w papierniczym...NestorZolo pisze: ↑02 lut 2022, 12:19Spokojnie. To tylko Twój mechanizm obronny. Wdech, wydechAntBehindLeaf pisze: ↑02 lut 2022, 12:03 219 pln za delux packa. Proszę zatrzymać pociąg ja wysiadam. Lol. Mam nadzieję, że chytry dwa razy traci i wyląduje to na jakiejś wyprzedaży. Tam figurki żadnej roboty nie robią. Kostki są bardziej klimatyczne.
Za "cała" Dune" dalem mniej niż 150.
Wymiękam z tymi cenami planszówek...
Myślę, że Kaczki jak by mogły, to by wydały to taniej, patrząc po tym jak do tej pory ich gry były w świetnych cenach. Ostatnio na live Planszowych Newsów Michał Herman mówił, że za kolejny dodruk Diuny zapłacimy więcej, bo koszta tak poszły w górę, więc raczej nie powinniśmy porównywać ceny tego dodatku do tego, po ile można było kupić podstawkę do tej pory, tylko do nowej ceny, która będzie wyższa, ciekawe tylko, o ile.