choroba KSowa wychodzi przy narzekaniu (nie twoim Curiosity). Podstawka przy 3 złoczyńca , 7 bohaterach , 18 kartach zagrożeń i 8 kartach lokacji daje całkiem przyzwoitą zmienność gry, szczególnie przy grze 1-3, solo. Za 134 zł nie ma co narzekać. Niestety w porównaniu do dobrej ceny podstawki pl cena dodatków jest mało atrakcyjna...i tam faktycznie jeszcze jeden villian mógłby się znaleźć za te 85 pln.Curiosity pisze: ↑31 gru 2021, 12:33 Kwota wejścia w Polską wersję "all-in retail" to wydatek jakichś 500-550zł. Kupuj, jeśli gra ci się podoba.
Co z tego, że mam wersję all-in z KS, jak ograłem może jakieś 20-30% bohaterów?
Część z nich jest dla mnie kompletnie anonimowa (jak np. America Chavez), inne znam, ale "tylko z widzenia", a fajowe w tej grze jest dla mnie wcielanie się w tych megabohaterów z filmów. To, co wydał Portal, w zasadzie dostarcza Ci to wszystko. Nie ma tam nikogo tylko dla "zapchania" pudełka. Oczywiście, brakuje kilku fajnych, typu Punisher czy WarMachine, no ale tego nie przeskoczysz.
Z drugiej strony, jak już rozgrywka się toczy, to nie zwraca się za bardzo uwagi kto kim jest, tylko jakie ma umiejki na ręce![]()
Mnie się gra podoba, mojemu 9 latkowi też...a jest wybredny. Ogólnie fajnie, że Portal to dźwignął PL - w tej cenie chętnie kupię kolejną podstawkę...dodadki...nie wiem.
ps. gdybym w jakaś grę chciał grać 150+ razy to bym nie żałował chyba na KS - to oczywiste