Serio, aż tak? Za ile sprzedałeś?
Ja skromniej, bo zafoliowana CoraQuest pojechała do Tajlandii

Serio, aż tak? Za ile sprzedałeś?
Niestety nie wersja PL więc nie 400-600 jak je ludzie wyceniają
Matko i córko! Przecież Greed to najlepsza gra draftowa jaką znam - comba jakie można wykręcić są niesamowite!
Heh właśnie wczoraj przyniosłem Res Arcane do domciu....mam nadzieję że zagrzeje miejsce na regale.
Ale którym regale? Regale nr 7. Półka 4 bo tam jeszcze można coś wcisnąć między Podwodne miasta a Calico czy regały w piwnicy uginające się od zafoliowanych ciężkich pudeł
Bardziej myślałem o regale nr 4 półka 3cia pomiędzy Roll for The Galaxy a Nanaki bo staram się gry układać tematycznie.Nilis pisze: ↑15 lut 2022, 15:21Ale którym regale? Regale nr 7. Półka 4 bo tam jeszcze można coś wcisnąć między Podwodne miasta a Calico czy regały w piwnicy uginające się od zafoliowanych ciężkich pudeł![]()
What xD
tak grałem i na końcu Boss no niby fajne założenie misje, ale nie urzekła mnie. Jakoś tak mi się wydawało jak znalazłem patent to w kółko to samo się robiło, bo nic innego mi się nie opłacało zmieniać . Może jak bym z córką grał to by gra się uchowała w kolekcjijapanczyk pisze: ↑20 lut 2022, 00:33
What xD
A przeszliście cos wiecej niż tutorial? Bo jest tam sporo kombinowania, rotowania zdolności postaci, które dochodzą po pierwszej misji, walka z awariami itd
Plus kazdy scenariusz ma jednak inne warunki zwyciestwa, a roznorodnosc w tych 10 misjach jest naprawdę spora
Ciekawe.olocop pisze: ↑17 mar 2022, 07:55 - Odlotowy wyścig - uwielbiam manipulację kostkami, bawiło mnie układanie szalonych pojazdów i urzekała cała oprawa graficzna. Tylko okazało się, że nikt z rodziny nie lubi gier wyścigowych. Wiele razy próbowałem zachęcić do grania, ale zawsze padało na coś innego. Pozbywam się z żalem, ale też zdaję sobie sprawę, że nie ma co w nieskończoność trzymać czegoś, w co uda się zagrać może... kiedyś.