Ja w szoku!
Catan na BGA!
To się wypisz. Po co się tu wywnętrzasz?dertaz pisze: ↑11 mar 2022, 09:43 Serwis BGA bardzo mnie zawiódł. Na wydanie oświadczenia o wydarzeniach w Ukrainie potrzebowali aż 15 dni.
Nie zablokowali dostępu do serwisu dla graczy z rosji i białorusi, a gracze z Ukrainy grać nie mogą i nie mają równego dostępu do serwisu BGA.
Rosjanie nadal grają w BGA z wybranymi flagami swojego kraju, okazując tym samym poparcie dla działań swojego rządu i przeprowadzanych w Ukrainie przez rosje masakr ludności cywilnej. Nie rozumiem dlaczego serwis nie zablokuje możliwości wybrania flagi rosji na czas trwania ataku.
Nie wprowadzono żadnej możliwości indywidualnego zablokowania graczy z białorusi i rosji, nie mam zamiaru grać z tymi nacjami, póki nie wycofają się z Ukrainy.
Smutne to wszystko. Ja miesiąc temu miałem przygodę (trochę chce pokazać jaką mają politykę):
Hm, ok ale gdzie pisał tę prawdę? Jest tam jakieś dedykowane podforum offtopic, tak jak u nas? Jeśli tak i dostał tam bana to skandal. Ale jeśli pisał na tym takim czacie grupowym gdzie się umawiają ludzie na grę („brakuje nam jednego do Skull, wchodzi ktoś?”), to trochę rozumiem. Zacznij pisać prawdę o wojnie u nas w wątku o okazjach cenowych i zobaczysz co się stanie. Dura lex, sed lex.
Dostał bana za pisanie wiadomości o wojnie na forum w wątku dotyczącym konfliktu w Ukrainie. Wątku założonym przez administratora o tytule "About war in Ukraine".azazelmo pisze: ↑17 mar 2022, 11:15Hm, ok ale gdzie pisał tę prawdę? Jest tam jakieś dedykowane podforum offtopic, tak jak u nas? Jeśli tak i dostał tam bana to skandal. Ale jeśli pisał na tym takim czacie grupowym gdzie się umawiają ludzie na grę („brakuje nam jednego do Skull, wchodzi ktoś?”), to trochę rozumiem. Zacznij pisać prawdę o wojnie u nas w wątku o okazjach cenowych i zobaczysz co się stanie. Dura lex, sed lex.
Prawda jest ukrywana. Dziś ten użytkownik (który dostał bana) zalogował się na konto żony/dziewczyny i całą sprawę opisał na forum BGA, normalnie kulturalnie merytorycznie i chronologicznie. Moderacja skasowała jego temat.
Dla niektórych zmienia bardzo wiele
E, chyba Ultimate są conajmniej w Beta, bo pamiętam, że grałem, a żaden ze mnie tester. I to było kilka miesięcy temu. Jeszcze sprawdzę, jak siądę do komputera.
Witaj!Azazelek pisze: ↑23 lip 2022, 07:21 Uszanowanko licznie zgromadzonym![]()
Grywa ktoś na bga ?? Jeżeli są chetni to ja mam ograne póki ci trzy tytuły![]()
Arnak, Zamki Burgundii i .... serce smoka =)
Narazie testuje i nie mam jeszcze wykupionego abonamentu.
Jeżeli są chętni do zagrania w to lub cos innego (szybko łapie zasady a i ogranych planszówek mam jeszcze kilka) to z chęcią dołączę =)
Nick na gba taki jak i tu.
Z pozdrowieniami !!