Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
OgryGames pisze: ↑24 mar 2022, 19:17
Trochę osób kupiło już po 219 i to nie byłoby uczciwe wobec nich. Po drugie przy 219 jest darmowa wysyłka, więc nie jest dużo drożej
Prawda, myślałem o weekendowym pakiecie z figurkami za 284 zł podrzucam pomysł
Odpowiadając na oba powyższe pytania, wersja będzie z SG z Kickstartera (nie golas) oraz wszystkimi dodatkami (będzie coś gratis), a przedsprzedaż już niedługo
OgryGames pisze: ↑11 maja 2022, 00:42
Odpowiadając na oba powyższe pytania, wersja będzie z SG z Kickstartera (nie golas) oraz wszystkimi dodatkami (będzie coś gratis), a przedsprzedaż już niedługo
Jak to niedługo, dajcie odpocząć portfelowi chociaż trochę, bo mi bank tego kredytu nie udzieli
OgryGames pisze: ↑11 maja 2022, 00:42
Jak to niedługo, dajcie odpocząć portfelowi chociaż trochę, bo mi bank tego kredytu nie udzieli
OgryGames pisze: ↑10 maja 2022, 20:11
Z wielką przyjemnością ogłaszamy
A ja mógłbym jednak na przyszłość poprosić wklejenie także treści co jest na obrazku, a nie samego obrazka? Bo teraz widzę tylko komentarze wow super, a... nie wiadomo o jaką grę chodzi, obrazek po pewnym czasie przestaje się wyświetlać...
OgryGames pisze: ↑10 maja 2022, 20:11
Z wielką przyjemnością ogłaszamy
A ja mógłbym jednak na przyszłość poprosić wklejenie także treści co jest na obrazku, a nie samego obrazka? Bo teraz widzę tylko komentarze wow super, a... nie wiadomo o jaką grę chodzi, obrazek po pewnym czasie przestaje się wyświetlać...
MgK1989 pisze: ↑10 lip 2022, 12:36
Może jakieś małe info o Senjutsu: Battle for Japan?:):)
Że tak się sam „podbije”:) jest szansa na ren rok czy raczej nie koniecznie?
Nie mamy jeszcze informacji kiedy ma wystartować światowa produkcja, więc szansę na ten rok maleją.
Będziemy informować, jak pojawią się konkretne informacje.
Nosiadbt1100 pisze: ↑19 wrz 2022, 10:42
Bardzo prosimy o więcej szczegółów na temat zapowiedzi Roll Player Adventures - najbardziej wyczekiwanej u mnie gry
Podbijam pytanie.
Kiedy można liczyć na premierę 2023 czy 2024 ?