Super Meeple właśnie widzę, że pojawia się na GeekMarkecie, ale nigdy nie bawiłem się w kupowanie od prywatnych osób z zagranicy.
Wrzucaj. Jeśli ktokolwiek miałby coś przeciw temu, zostaniesz poproszony o usunięcie plików. I tyleVincentVega pisze: ↑07 kwie 2021, 20:40 Zastanawiam się nad wrzuceniem tej instrukcji na BGG, co o Ty sądzicie ? Nie jest to jakieś łamanie praw autorskich ??
Kupowałem tutaj:
Też chorowałem
Może dlatego, że w Trylogię maski grasz trzema cywilizacjami:
A można wiedzieć co jest lepszego w tej polskiej wersji z egmontu od tej starej edycji?
Nie jestem pewien (sam popełniam notorycznie błędy), czy mogą być dwa obozy ja jednym polu. A tam u was widać biały i czerwony obóz na jednym polu.VincentVega pisze: ↑18 kwie 2022, 08:24 W święta w końcu usiadłem do Tikala z teściem i szwagrem. Wszyscy grali po raz pierwszy, rozegraliśmy 4 partiepierwsze 3 na zasadach podstawowych. Obawy się potwierdziły - osoba, która dociągała lepsze kafle wygrywała z ogromną przewagą nawet 30pkt, często w połowie gry już było wiadomo kto wygra. Ostatnią partię rozegraliśmy z licytacjami i powiem Wam szczerze gra była wyśmienita - emocjonująca od początku do samego końca. Końcowe wyniki 116/114/112
Jeżeli ktoś będzie zaczynał przygodę z Tikal radzę od razu grać z licytacjami.
![]()