Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja tam nie wnikałem w treść tej wiadomości. Napisałem od razu maila z dwiema kluczowymi moim zdaniem informacjami:
1) z prośbą o przysłanie "poprawionych kart do Twisted Fables"
2) podałem swój adres, żeby wiedzieli gdzie je wysłać
Czekam cierpliwie na przesyłkę
Paweł "Jedyny sposób, aby zwyciężyć w kłótni, to unikać jej." - Dale Carnegie
Czacha Games pisze: ↑31 maja 2022, 10:57
Nie każdy pewnie wie, ale na dwóch kartach w naszej karcianej grze pojedynkowej "Twisted Fables" wkradł się błąd
Właśnie wjechały na nasz magazyn poprawione karty, więc wszystkich zainteresowanych ich otrzymaniem bardzo prosimy o kontakt na reklamacje@czachagames.pl
Droga Czacho (piszę naprawdę jako Wasz fan i tego, jaką robotę odwala Kuba przy komunikacji).
Ogarnijcie proszę komunikację. "Nie każdy pewnie wie" - a skąd ma wiedzieć? Przejrzałem to forum wstecz, przejrzałem grupę CzachaGamesSquad... i zero informacji o tym co jest źle z tymi dwoma kartami, jakie to są w ogóle karty, na czym polega błąd. W końcu znalazłem post na Waszym profilu sprzed kilku dni, ale to jest 1:1 wklejone to co tutaj, bez tych odpowiedzi...
"prosimy o kontakt na reklamacje@czachagames.pl" - ok, ale co mam napisać? "Doślijcie poprawione karty pliz, Jan Kowalski"? Czy potrzebujecie jakieś szczegóły, czy znajdziecie adresy w bazie z poprzednich wysyłek? Samo "Poproszę poprawione karty na ten sam adres co podany przy przedsprzedaży pakietu all-in i wysyłki kupionych mat do TF" wystarczy? Czy wysyłacie może automatycznie do wszystkich, którzy zamówili u Was pierwszy druk w przedsprzedaży? Wczujcie się proszę na przyszłość w osobę, która przeczyta ten post - to nie kosztuje wiele, by dograć ten komunikat i lepiej go wysłać
Pozdrawiam i życzę miłego weekendu!
dzięki za zwrócenie uwagi...czasem rzeczy oczywiste nie do końca od razu widać
/kuba/ ... i dzięki za miłe słowo
polwac pisze: ↑04 cze 2022, 14:18
Ja tam nie wnikałem w treść tej wiadomości. Napisałem od razu maila z dwiema kluczowymi moim zdaniem informacjami:
1) z prośbą o przysłanie "poprawionych kart do Twisted Fables"
2) podałem swój adres, żeby wiedzieli gdzie je wysłać
Czekam cierpliwie na przesyłkę
trochę na takim zrozumieniu bazowaliśmy , aczkolwiek uwaga z posta powyżej nie jest nieuzasadniona
karty lecą lub będą lecieć...ciągle wysyłamy
Ja na obsługę klienta nie mogę narzekać. Poprawiło się to bardzo ostatnio.
Napisałem na fb co trzeba zrobić aby dostać poprawione karty i dostałem odpowiedź. Zapomniałem napisać do czachy to mi przypomniało konto wydawnictwa pod moim pytaniem abym w końcu się do nich odezwał.
Zostawimy to tak dla przypomnienia:
- że kampania jeszcze trwa
- że nasza przedsprzedaż trwa do 13 czerwca
- że jest odblokowane mnóstwo dobra
- że (tu liczymy na Waszą inwencję)
Hej! Chciałbym wesprzeć kampanię The Breach i zamówić podstawkę + 3 dodatki. Niestety po kliknięciu "Wybierz produkt" od razu przenosi mnie do złożenia zamówienia i nie widzę nigdzie czegoś takiego jak koszyk. Gdy np najpierw wybiorę podstawkę i później wrócę na stronę kampanii i wybiorę dodatek to w zamówieniu zostaje mi sam dodatek. Jak mogę zamówić rzeczy, które mnie interesują? Każdą osobno?
leszczorek pisze: ↑07 cze 2022, 12:54
Hej! Chciałbym wesprzeć kampanię The Breach i zamówić podstawkę + 3 dodatki. Niestety po kliknięciu "Wybierz produkt" od razu przenosi mnie do złożenia zamówienia i nie widzę nigdzie czegoś takiego jak koszyk. Gdy np najpierw wybiorę podstawkę i później wrócę na stronę kampanii i wybiorę dodatek to w zamówieniu zostaje mi sam dodatek. Jak mogę zamówić rzeczy, które mnie interesują? Każdą osobno?
niestety taką mamy konstrukcję naszego sklepu, że podprodukty muszą być dodawane pojedynczo - pracujemy nad tym żeby w przyszłości było Wam o wiele łatwiej tym nawigować, ale przy <the Breach> musi już zostać tak jak jest - wiemy że to upierdliwe ale nic nie poradzimy w tej chwili
po dodaniu kolejnej rzeczy w uwagach zaznacz, żebyśmy połączyli zamówienia...
Czacha Games pisze: ↑07 cze 2022, 13:16
po dodaniu kolejnej rzeczy w uwagach zaznacz, żebyśmy połączyli zamówienia...
Moze wrzuccie jeszcze pakiet dodatków (kabuki, zwierzaki, erebus) jako produkt dla osob, ktore wsparły pierwszego dnia - ułatwiłoby to sprawe
nie, nie zrobimy tak - dodawanie każdego dodatku osobno finansowo wychodzi tak samo wiec nie ma potrzeby robienia kolejnych zestawów z różnymi samymi dodatkami
Czacha Games pisze: ↑07 cze 2022, 14:05
nie, nie zrobimy tak - dodawanie każdego dodatku osobno finansowo wychodzi tak samo wiec nie ma potrzeby robienia kolejnych zestawów z różnymi samymi dodatkami
własnie jest taka potrzeba zeby ulatwic zycie kupującym i zakupic zestaw za jednym kliknieciem a nie zamawiac 3 produkty oddzielnie, wykonywac dla kazdego paltnosc i tworzyc 3 zamowienia ktore musicie recznie polaczyc
Zrobicie jak chcecie, ale dorzucenie produktu jest łatwiejsze dla was niz klikanie przez x osob 3 zamówień - uszanujcie czas innych
mamy tu świetną społeczność, więc tak sobie pomyśleliśmy, że może pomożecie w wejściu na szczyt hakerstwa dwóm planszówkowym ziomalom? , którzy dzięki temu będą mieli szansę zaistnieć w <the Breach>
Czacha Games pisze: ↑07 cze 2022, 14:05
własnie jest taka potrzeba zeby ulatwic zycie kupującym i zakupic zestaw za jednym kliknieciem a nie zamawiac 3 produkty oddzielnie, wykonywac dla kazdego paltnosc i tworzyc 3 zamowienia ktore musicie recznie polaczyc
Zrobicie jak chcecie, ale dorzucenie produktu jest łatwiejsze dla was niz klikanie przez x osob 3 zamówień - uszanujcie czas innych
To nie jest brak szacunku do Was i Waszego czasu - znamy problem i będziemy pracować, żeby w przyszłych kampaniach go zlikwidować. Tutaj nie ma takiej opcji i <the Breach> musi dojechać do końca
Czacha Games pisze: ↑07 cze 2022, 12:39
A co z pluszakiem?
Pozdrawiam
To nie jest pluszak ani żadna maskotka, tylko takie cuś do nerwowego ściskania I to jedyna rzecz, której nie będzie w komplecie, ale też nie jest ona częścią gry...
Bardzo się cieszymy, że wśród trzech hakerów w wydaniu <the Breach> będą aż dwie osoby z naszego kraju. A to że oba chłopaki to nasi fani i do tego członkowie naszej czachomaniakowej grupy, to wartość dodana.
Z tego miejsca dziękujemy Wam wszystkim za pomoc
A co z pluszakiem?
Pozdrawiam
To nie jest pluszak ani żadna maskotka, tylko takie cuś do nerwowego ściskania I to jedyna rzecz, której nie będzie w komplecie, ale też nie jest ona częścią gry...
Szkoda , takie zwieńczenie całości ,,,, ps może jak dorzucicie nasze zł do wsparcia na końcu kampanii ( jak to było w BRWR) odblokuje się jeszcze parę sg ... to może zlitują się nad Polską i dorzucą nam te "do nerwowego ściskania" ewent za symboliczną złotówkę czy cos:) macie z nimi bardzo dobry kontakt ( 2 ziomów na dodatkowych kartach:) coś ogarnięcie , jak zawsze:) ps trzymam kciuki
ps czy bedzie można już jak gra wyjdzie dokupić brakujące dodatki? poza wiadomo ks ex?
Szkoda , takie zwieńczenie całości ,,,, ps może jak dorzucicie nasze zł do wsparcia na końcu kampanii ( jak to było w BRWR) odblokuje się jeszcze parę sg ... to może zlitują się nad Polską i dorzucą nam te "do nerwowego ściskania" ewent za symboliczną złotówkę czy cos:) macie z nimi bardzo dobry kontakt ( 2 ziomów na dodatkowych kartach:) coś ogarnięcie , jak zawsze:) ps trzymam kciuki
ps czy bedzie można już jak gra wyjdzie dokupić brakujące dodatki? poza wiadomo ks ex?
z tym ściskaczem nic nie chcemy obiecywać...
a co do dodatków, to będziemy się starać, żeby jakaś pula była dostępna u nas w sprzedaży...ale czy będą osobno czy w pakietach - trudno nam w tej chwili jednoznacznie się deklarować
Czacha Games pisze: ↑08 cze 2022, 08:19
z tym ściskaczem nic nie chcemy obiecywać...
a co do dodatków, to będziemy się starać, żeby jakaś pula była dostępna u nas w sprzedaży...ale czy będą osobno czy w pakietach - trudno nam w tej chwili jednoznacznie się deklarować
Czy ten dodatek z zwierzaczkami, który jest KSE będzie również dostępny u was TYLKO podczas kampanii? Czy potem normalnie w retail?
Posiadam najwyższy (3%) rabat w aleplanszowki - jeśli chce skorzystać to daj znać. Jestem prawie ciągle przy komputerze (praca zdalna), więc szybko odpiszę :)
Wracając do tego co napisał Japańczyk, wsparłem coś u Was pierwszy raz, nie mam żadnej Waszej gry, ale serio kupiłem EB Breacha i musiałem dodać wszystko i zapłacić. Pierwszy raz dostałem wylewu przy zakupie w necie, serio nigdy w życiu w takim formacie bym nie wsparł gry serio, więc błagam Was koszyk.
Firma Rebel niech się zajmie wydaniem gry Domek, bo tylko do tego się nadaje.
Jdn pisze: ↑09 cze 2022, 17:47
A ja chciałem spytać czy coś wiadomo o Nightmare Cathedral? Kiedy kampania? Albo na jakiej platformie chociaż będzie to szło?
za momencik wszystko się wyjaśni....dosłownie - za momencik
Wracając do tego co napisał Japańczyk, wsparłem coś u Was pierwszy raz, nie mam żadnej Waszej gry, ale serio kupiłem EB Breacha i musiałem dodać wszystko i zapłacić. Pierwszy raz dostałem wylewu przy zakupie w necie, serio nigdy w życiu w takim formacie bym nie wsparł gry serio, więc błagam Was koszyk.
pracujemy nad tym, żeby rozwiązać ten problem....trzymaj kciuki