Finalnie tak jak miałem odczucia z oglądanych rozgrywach i recenzji tak partia ani o jotę nie zmieniła mojego postrzegania tego tytułu. Gra nie dla mnie, wracam do MC

Grałem przeciw Ultronowi. Abilitka mi się jego podobała względem mnożenia się na dobrą sprawę i zasypywania nas przeciwnikami. W grę jeszcze może kiedyś pyknę jeszcze, bo jednam Marvela uwielbiam ponad miarę
Sabertooth, Juggernaut - a kampania z Thanosem czy Sinister Six to juz nie lada wyzwanie
Tak też podchodziłem, ale liczyłem na troszeczkę więcej, dla mnie za lajtowe, aledonmakaron pisze: ↑18 wrz 2022, 12:16 Nie no, to jest raczej lajowny coop do pogrania z dzieciakami, albo jako 20 minut przerwy między sroższymi tytułami. Czasem trzeba będzie się nakombinować, ale nigdy nie będziemy tu pocić mózgu. Ludzie się zachwycają, bo w kategorii lajtownego, niewymagającego coopa to jest naprawdę przyjemna gra. Wartko leci do przodu, ładnie wygląda. Jeśli kto szuka tam wielkiej głębi, to jej tam nie znajdzie, będzie niezadowolony, ale trochę sam jest sobie winien.
Jak inni przeciwnicy rzucają większe wyzwanie to bym z chęcią spróbował. Mimo to gra nie jest czymś co obecnie potrzebuję w kolekcji.
Z 6 latkiem (dobrze ogranym) gramy i nie było najmniejszych problemów - polecam do grania z dziećmi
Z palcem w nosie. Można grać "w otwarte karty".
U mnie dzieciaki 6 i 12 lat i żadnego problemu ze zrozumieniem zasad. Sześciolatek wiadomo że gra nieoptymalnie ale zasady rozumie doskonale. Także myślę że 8 latek pojmie bez żadnego problemu.
tak, wszystko ze wszytskim
Portal Games pisze: ↑22 sty 2023, 21:07To zapowiedź z 2022, w tej chwili w transporcie do Polski. Marzec jako miesiąc premiery wielce prawdopodobny.