Ale chyba musisz dojść najpierw do Gondoru, czy coś źle rozumiem z twojej wypowiedzi?

Ale chyba musisz dojść najpierw do Gondoru, czy coś źle rozumiem z twojej wypowiedzi?
Jak masz 3 ruchy i Wolę zachodu, to możesz koronować Aragorna w pierwszej turze. Po prostu odłączasz -> ruch -> ruch -> koronacja. Pomagają w tym też karty odłączające/ruszające członkami drużyny.
Nie ma AI, to klient w javie, który łączy dwie osoby po ip i można grać. Są też dodatki, jest też bitwa pięciu armii.psia.kostka pisze: ↑08 gru 2022, 20:14Gdyby mnie cos takiego spotkalo, to albo zaczalbym nerwowo wertowac instrukcje, albo zaszylbym sie w Mordorze na wieki, albo poddal partieSpoiler:Nigdy bym nie pomyslal, ze istnieje rywalizacyjny swiatek w WoP. A czy ta cyfrowa implementacja ma tez AI dla 1 gracza, aby potrenowac nie zawracajac glowy mistrzom tematu mialkimi sparingami ze mna?
![]()
Jej, pięć złotych więcej (275) w sklepie dałem za podstawkę. Ale to raczej dla klubu „Frequent Player”.psia.kostka pisze: ↑15 gru 2022, 18:42 Cena? Link?
SCD 300plnSpoiler:
270 u wydawcy przedsprzedaz
https://sklep.galakta.pl/wojna-o-pie ... gry.html
https://www.rebel.pl/gry-planszowe/ ... 20.html
Moze w tanioszkowych sklepach jeszcze cos sie urwie![]()
Czyli rulon, ale pewnie w tekturce, jak maty FFG, nie tuba.UWAGA!! Mata możliwa do wysłania tylko kurierem z uwagi na gabaryty. Prosimy o nie łączenie z innymi grami.
Niby tak, ale mata jest większa i komfort grania wyższy. Więcej miejsca dla figurek.
To jest istotny kontrargument. Też mam taki problem, ale myślę że swoje pasma górskie sprzedam, a kupię nowe.
Nie ukrywam, że też mnie to kusi, ale cena takiej operacji skutecznie powstrzymuje.
To jest najważniejszy minus wg mnie. Jak tylko pojawiła się zapowiedź maty, to od razu zmierzyłem swój stół. Zmieszczę się na styku, ale gdyby nie to, to też bym temat odpuścił.
To dosyć ryzykowna opcja z tą manipulacją rozmiarem. Idea wymiarów oryginalnej maty jest taka, żeby było wystarczająco dużo miejsca dla jednostek. Nie wiem, czy mniejszy rozmiar spełni to założenie. W każdym razie, trza uważać.psia.kostka pisze: ↑16 gru 2022, 09:22 Na pocieche dodam, ze na pejsbuczku istnieje lobby mat fanowskich z innymi wzorami graficznymi i zapewne rozmiar tez mozna dostosowac bardziej pod wlasny stol.
Nie drukowalem ale kupilem set an Etsy (wysylany z Warszawy). Robi niesamowita robota ale do budynkow niezbedna jest duza mapa/mata. Na domyslnej mapie nawet jednostki sie nie mieszcza. Mi sie udalo dorwac sama mape z wersji rocznicowej (Ares mial nadmiar i sprzedawali same mapy). Fajnie, ze teraz mozna kupic mate.