bolek pisze: ↑27 wrz 2022, 10:11
Przesłuchałem 3 odcinki. Dzięki za to, że się zdecydowaliście nagrywać! Trafiacie w mój gust i macie mojego suba. Podoba mi się, że nagrania są prowadzone w lekkim tonie, a jednocześnie czuć pewne przygotowanie i konkret. Osobiście lubię posłuchać rozmów o różnych grach, odczuciach płynących z rozgrywek, anegdot i ciekawostek - zwłaszcza w wykonaniu osób z jakimś doświadczeniem. Doceniam, gdy jest dużo porównań do innych gier. Nie przepadam z kolei za rozmowami o planach i oczekiwaniach. W związku z tym odcinek o Essen był dla mnie najsłabszy w odbiorze. Za to z niecierpliwością czekam na kolejne recenzje lub inne zestawienia (niekoniecznie topki - pogadajcie o "swojej szafie" jak KościPionyIBastiony, czy o "retro grach" jak DżentelmeniPrzyStole;). Powodzenia i wytrwałości;]
Dzięki za opinię i pomysły na dalsze odcinki! Jesteśmy dopiero na początku tej przygody i pewnie przez jakiś czas będziemy jeszcze sprawdzać, jakie formaty dobrze się sprawdzają, w czym my się dobrze odnajdujemy.
Co do "szafy" w podobnym wydaniu jak u KPiB (których jestem fanką

), Paweł jest sceptyczny. U mnie są mieszane uczucia. Nie mam przesadnie dużej kolekcji (BG Stats twierdzi, że mam 120+ gier i podobną liczbę dodatków), ale dużo w tym jest konkretnych tytułów. Do tego Paweł dba, byśmy zawsze byli dobrze przygotowani, inaczej nie chce ze mną rozmawiać.

Pewnie ten cykl zająłby nam ostatecznie nieprzyzwoicie dużo czasu.
Bruno pisze: ↑28 wrz 2022, 09:47
PytonZCatanu pisze: ↑28 wrz 2022, 08:46
bolek pisze: ↑27 wrz 2022, 10:11
(niekoniecznie topki - pogadajcie o "swojej szafie" jak KościPionyIBastiony, czy o "retro grach" jak DżentelmeniPrzyStole;). Powodzenia i wytrwałości;]
Retro gry - ten odcinek w wykonaniu starych kości chciałbym zobaczyć
... np. usłyszeć wspomnienia z premiery Królewskiej Gry z Ur!
Nazwa bloga to sprawka Pawła i nie omieszkam go zapytać, czy na premierze miał miejsce w pierwszym rzędzie.
~Kocia