Więc na tygodniu wrzucę arkusz - piszę ponieważ w pierwszym poście napisałem do końca wcześniejszego tygodnia.
PS.
Cieszę się że mamy już 23 osoby to jest 2x więcej niż na I Osiemnastkonie w Rzeszowie

Zarówno na pierwszym, jak i drugim Osiemnastkonie były osoby, które były prawie zupełnie zielone i wygląda na to, że zarówno klimat, jak i same gry im "siadły". Myślę, że nie ma problemu ze zorganizowaniem stołu dla bardzo początkujących, ale jednocześnie sądzę, że dobrze by było, gdybyś wcześniej chociaż minimalnie zapoznał się z systemem 18xx. To gry dość specyficzne i może się okazać, że nie siadły Ci zupełnie i co tu robić przez całe trzy dni, a tu nocleg zarezerwowany, piwo zakupione...
Pewnie ze możesz wpaść na 1 dzień, ale tak jak wyżej napisał Koziełło, na dwóch poprzednich konwentach tez byli początkujący. Grupa graczy w 18xx to ludzie którzy chcą pomoc i wytłumaczyć zawiłości systemu - dlatego zapraszamy.
polecam przyjrzeć się nauce zasad gry w 89shikoku na kanale Dżentelmenów:
Wbij sobie w google Rzeszowska Akademia Gier Logicznych TALENT. Wejście (i wjazd) masz od Langiewicza
Dopisz się do excela - wszystko w 1 pościemistrz_yon pisze: ↑29 sty 2023, 16:23 Jeśli są jeszcze miejsca, to prosiłbym o wpisanie dwóch osób: mojego młodego (chociaż już dorosłego) i mnie.
Będę pytał. Dostałem tylko odpowiedź od jednej firmy.
Czyli balujemy na gapę i liczysz, że później oddamy kasę?
też poproszę o maila