No i tłumaczenia... Osobiście za nimi nie przepadam, bo prawie na pewno coś będzie skopane, zwłaszcza w pierwszym druku. Na forum ludzie odwalili kawał dobrej roboty, a tymczasem jakiś tłumacz bez pojęcia napłodzi swoje własne potworki.

Bo to najlepsza zapowiedź w tym roku
Tak to może być ciekawa propozycja pod kątem grania z dzieciakami jeśli cena będzie przystępna, co w przypadku znanego i gorącego IP może być problematyczne.
A to nie była impreza skierowana wyłącznie na polski rynek?
portal wydaje tylko te gry od CMON, które miały już premiery i mogli ograć. Jak Cyberpunk trafi do wspierających to pewnie portal ogłosi. Czyli realnie może następny portalcon
Z własnych zapowiedzieli Imperial Miners. Na Portalconie są ogłaszane tylko tytuły na licencji i to też nie wszystkie. Wybrali akurat 17 z większej puli, inne będą ogłaszane w ciągu roku.
jak widać nie tylko ty
W sumie ciekawe pytanie, z tego co widziałem ze zdjęć część prezentowanyhc na Portalconie gier była już w polskiej wersji językowej więc można się domyślać że one będą wydane szybciej:
Jak nietrudno się domyślić, pisałem o tegorocznych zapowiedziach. Fakt, pewnie dowiozą 51 stan (niewiele tam będzie nowego), o Robinsonie wstyd wspominać, bo jest już spóźniony prawie rok(?), dodatków do Diuny/Batmana czy NH nie liczyłbym jako pełnoprawnych gier, tylko jako dodatki właśnie... Nie będzie nawet żadnej własnej wspieraczki.Uncle_Grga pisze: ↑21 sty 2023, 12:07Spoiler:
A skąd taki wniosek? Przecież to nieprawda..
Wszystko co awizowano wcześniej jest w toku: dodatki do Diuny, Batmana, nowa armia do NH, 51 stan, Robinson jeśli uporają się z plikami w końcu..
Zdaje się że to Mind Bug (jest dostępny do zakupu online)Uncle_Grga pisze: ↑21 sty 2023, 12:37 Jedno pytanie: ktoś wie co dzisiaj jest w niespodziewanej sprzedaży? Tzn co jest tegorocznym Borem? Umknęło mi to..
Wydaje mi się, że Mindbug.Uncle_Grga pisze: ↑21 sty 2023, 12:37 Jedno pytanie: ktoś wie co dzisiaj jest w niespodziewanej sprzedaży? Tzn co jest tegorocznym Borem? Umknęło mi to..
Sydonia już mnie sprostowała:
Wielkie dzięki, jakoś nie załapałem że to już oficjalna zapowiedź była, poniżej Trailer:
Warto zwracać uwagę na kontekst wypowiedzi. To pomaga uniknąć nieporozumień.Uncle_Grga pisze: ↑21 sty 2023, 12:39 Nie domyślałem się, po prostu przeczytałem co napisałeś..
Ps. Ok mindbug, thx
Wybacz, widocznie przeceniłem zdolność do łączenia faktów przez niektórych użytkowników. Postaram się następnym razem dostosować poziom wypowiedzi.Uncle_Grga pisze: ↑21 sty 2023, 12:51Zapewne pomaga. Prawie tak samo, jak precyzyjne formułowanie wnioskow i twierdzeń. Choć przy należytej precyzji to nawet kontekst ma wtórne znaczenie..Spoiler:
Zapewne pomaga. Prawie tak samo, jak precyzyjne formułowanie wnioskow i twierdzeń. Choć przy należytej precyzji to nawet kontekst ma wtórne znaczenie..
Unconcious Mind wypuści na rynek inny wydawcarand pisze: ↑21 sty 2023, 10:55 Można wiedzieć co z Wayfarers of the South Tigris ? Czy to koniec współpracy z Shemem Philipsem? Co w takiej sytuacji z dodatkami do Wicehrabiów bo w ogóle nie było o nich mowy.
Szkoda, że brak wojowników Midgardu, spodziewałem się też Unconscious Mind. Póki co może jedną grą jestem zainteresowany - planet Unknown.