1. FAQ wydrukowany i dodany do edycji Dzień Molocha, 3 ilustracje w części o Mephisto - czy ktoś mógłby mi wyjaśnić, czemu w każdym przypadku wroga jednostka sieciuje? Jak dla mnie każdorazowo wroga jednostka powinna być zasieciowana przez sztab Mephisto

ilustracja 1 - paszcza daje atak w każdą stronę, więc sieć Mephisto dosięga wrogą jednostkę
ilustracja 2 - Tu już bez paszczy, po prostu inkubator dał Mephisto sieć, ta jest skierowana na wrogą jednostkę, więc czemu to inkubator jest zasieciowany?
ilustracja 3- Skoro przez kolec się sieciuje, to czemu wroga jednostka nie jest zasieciowana tylko sama sieciuje?
Przy okazji jeszcze kilka innych pytań związanych z Mephisto. Tu raczej wiem, jak jest, ale chciałbym się upewnić

2. Inkubator z wersją sieć - sieć działa od razu po aktywacji inkubatora, a nie dopiero w walce (w opisie jest mowa, że sieć działa w kierunkach ataku, rozumiem, że to ma tylko pokazać, w jakich kierunkach Mephisto może sieciować, a nie, że robi to tylko w walce)
3. Wszczep można atakować tylko 1x na turę. Działanie jest zazwyczaj natychmiastowe (typu ruch itp.). Działanie inkubatora jest jednak dłuższe i działa do najbliższej bitwy, nawet jeżeli ta będzie za kilka tur?
4. Jeżeli powyżej wszystko się zgadza i nie dojdzie do bitwy, to w kolejnej turze mogę aktywować inny wszczep? Innymi słowy mogę aktywować 1 wszczep na turę, niezależnie od ew. uż aktywnych z poprzednich tur, ponieważ chodzi o aktywowanie 1 wszczepu 1x na turę, a nie, że 1 może być aktywny na turę?