Pudełka za ~100zł każde i to mogą być te 2 gry z wydawnictwa

Wielki mur w poprzedniej edycji był nagroda w konkursie i nie było go w boxie, stąd moja sugestia że Canvas równiez odpada
Przynajmniej moja paczka od kilku dni roboczych wisi jeszcze jako "w przygotowaniu"
Jeżeli piszesz o grybezprądu to dzisiaj byłem koło 11 i akurat kurier odbierał paczki. Więc pewnie jutro będą w paczkomatach.Seraphic_Seal pisze: ↑13 lut 2023, 07:09Przynajmniej moja paczka od kilku dni roboczych wisi jeszcze jako "w przygotowaniu"
Trzeba pochwalić pracownika bo był nieugięty i nie chciał powiedziećshuji pisze: ↑13 lut 2023, 14:10to zdradź co w tych paczkach byłoRafmix pisze: ↑13 lut 2023, 13:10Jeżeli piszesz o grybezprądu to dzisiaj byłem koło 11 i akurat kurier odbierał paczki. Więc pewnie jutro będą w paczkomatach.Seraphic_Seal pisze: ↑13 lut 2023, 07:09
Przynajmniej moja paczka od kilku dni roboczych wisi jeszcze jako "w przygotowaniu"![]()
Tak na granicy oplacalnosci - mniej ciekawy box niz w pierwszej edycji
No niestety, przede wszystkim brzdęk w sklepie gier bez prądu jest sporo droższy - 410 zł.
Na fb sklepu też nikt zdjęcia nie wrzucił, może faktycznie nikt nie kupił xdd
Ja zamowilem oba,a el ejszcze nie mialem okazji odebrac z paczkomatu - jak nikt sie nie pofatyguje wrzuce info po poludniu
W przypadku poprzedniego boxa zalowalem, bo byl Viticulture ktore kupowalem pozniej na prezent + TG, ktore siostrze ogarnialem do grania i Decrypto, ktore tez by sie dla kogos przydalo, bo to swietna gra
To był już unboxing? xd bo o drugim boxie dalej nikt chyba nigdzie nie pisze
Jakby to byl jakis ultimate bingo hicior, to pewnie juz bysmy o tym wiedzieli
Fakt, poprzedni box był sponio.japanczyk pisze: ↑15 lut 2023, 16:39W przypadku poprzedniego boxa zalowalem, bo byl Viticulture ktore kupowalem pozniej na prezent + TG, ktore siostrze ogarnialem do grania i Decrypto, ktore tez by sie dla kogos przydalo, bo to swietna gra
Tutaj liczylem na podobnie ciekawy zestaw - w Promo Boxie dwa niestety Praga, ktora lezy na polce, Libertalia ktora lubie i gram i Brzdek, ktorego wciaz musze skonczyc
Jeszcze jakby byl jeden taki zapchajtytul to byloby spoko, ale de facto wszystkie 3 mam w kolekcji, wiec ¯\_(ツ)_/¯
No też tak mocno średnio, Blood Rage jeszcze ratuje honor