W tym temacie, możecie podawać linki do konkretnych ważnych postów o wybranej grze, a potem ja wrzucę to do pierwszego posta głównego wątku o tej grze, w formie "Spisu treści" (indeksu).
Mam na myśli np. takie posty:
- Ktoś napisze ciekawą recenzję gry
- Jak wyżej, ale dotyczy dodatku/dodatków do gry
- Ktoś opisze jakąś fajną strategię
- Inne, np. ranking złoli w "Marvel United"

itd.
Liczba "Kategorii" jest właściwie nieograniczona i zależy bardziej od konkretnej gry. Gdyby to zadziałało, to w rozbudowanych wątkach, mających po kilkadziesiąt stron, byłoby się łatwiej poruszać. Każdy by sobie po prostu wszedł na pierwszą stronę, wyszukał to, na czym mu zależy, kliknął w odnośnik i już. No i być może skończyłyby się zadawane po raz setny te same pytania, np. "które dodatki najlepiej kupić, bo nie mam kasy na wszystkie". Dodatkowo, w tytule linku będzie xywa autora, bo ktoś może czyjeś zdanie cenić bardziej (a czyjeś mniej) i kliknie tylko w te wybrane odnośniki. Oczywiście zawsze warto zostawić przy takim wpisie "kciuka w górę".

Na próbę zrobiłem taki spis treści dla gry Too Many Bones. Oczywiście to nie wyczerpuje wszystkich możliwości, jeśli ktoś uważa, że są inne ważne, albo warte przeczytania posty, może je zgłosić tutaj.
PROSZĘ NIE PISAĆ W TEMACIE Z GRĄ, TYLKO TU, JAKO ODPOWIEDŹ NA TEGO POSTA. Wystarczy sam link i kategoria, ewentualnie tytuł gry. Resztę już ogarnę ja.
Dajcie znać, czy się Wam ten projekt podoba. Najlepiej przechodząc do konkretu i wrzucając linki do konkretnych postów