Tymczasem otwieramy nowy temat, gdyby było do nas jakieś pytania!
CześćNasza Księgarnia pisze: ↑25 sty 2023, 08:21 Cześć! Do ogłoszenia planów na ten rok zostało jeszcze trochę czasu...
Tymczasem otwieramy nowy temat, gdyby było do nas jakieś pytania!
Aktualnie nad nim pracujemy. Wszystko idzie zgodnie z planemJak ma się sprawa drugiego dużego/podwójnego dodatku do Wyprawy do El Dorado?
Wiecie już kiedy będzie w sklepach i mniej więcej SCD?
Prace nad tą grą również trwająCzy w tym roku ukaże się druga część Ekosystemu?
Na ten moment nie mamy żadnych innych gier w planach. Ale jesteśmy w stałym kontakcie z Genius Games.
Nie ma opcji zakupu naszego kalendarza. Za to zachęcam do śledzenia naszej strony FB, może pojawi się jakiś konkursAlucard1982 pisze: ↑26 sty 2023, 14:38 To ja trochę z innej beczki - czy jest jakaś szansa na zakup Waszego kalendarza???
To "głównie" dodruk. Często przy tej okazji uściślamy instrukcje do gier. Tak też było tym razem.
Odpowiem sam sobie, bazując na tym co zostało wrzucone wczoraj na stronę NK
Jak w przypadku wszystkich naszych gier, ogłosimy cokolwiek dopiero wtedy, kiedy będziemy pewni szczegółów produkcyjnych.
Blitzkrieg już jest, został wydany pod tytułem Syndykat Zbrodni i zamiast II wojny światowej mamy tutaj wojnę mafii, ale mechanika pozostała bez zmian i dodano jeszcze od razu do polskiego wydania dodatek
To oryginal jest dostepny w sklepach jako Blitzkrieg
Jest jeszcze szansa złowić gdzieś promki do Wyprawa do El Dorado ?Nasza Księgarnia pisze: ↑25 sty 2023, 08:21 Tymczasem otwieramy nowy temat, gdyby było do nas jakieś pytania!
Promki mamy cały czas i rozdajemy na różnego rodzaju eventach, gdzie jeździmy. Na imprezach typowo planszowych czy konwentowych są przy kasie. Na imprezach książkowych pewnie też mamy, ale trzeba zapytać
zapytaj w najbliższym sklepie planszowym. Kiedyś było info, że można za darmo zdobyć w niektóre - ja tak zdobyłem