Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Skąd dorwaliście Doomtowna? I skąd pomysł na ogranie? Myślałem, że w Polsce nowych graczy się nie znajdzie i już została nas tylko garstka starych bywalców Saloonu w Gomorrze. A tu proszę bardzo - świeża krew
W wszystkie lcgi ogrywamy w zaciszu domowym, więc to takie ogranie trochę protezowe ale ten system od dawna chcieliśmy poznać (to znaczy ja chciałem, Piotrek nie wiedział, że chce). Komplet: podstawki z dodatkami dorwaliśmy na grupie FB. Mam nadzieję, że wraz z nowym ks i edycją, ożyje trochę temat Dziwnego Zachodu.
Korzystając z okazji życzymy wszystkim słuchaczom spokojnych i rodzinnych świąt Bożego Narodzenia. Dziękujemy że wytrzymaliście kolejny rok (Iwonka: nie wszyscy) Dobrego czasu przy stole
Zagraj jeszcze raz to może się czegoś nauczysz... Takie przyświeca nam motto.
Odświeżyliśmy kilka tytułów i pragniemy się podzielić spostrzeżeniami zarówno na ich temat jak i w szerszym kontekście o progach wejścia, w takie gry jak 18xx czy LCGi
Dzisiaj króciutko. Jest taka prośba o wypełnienie ankiety. Proste pytania o przebyte choroby i stan konta nic osobistego.
Odcinek nawet o tym nagraliśmy
Uwaga materiał "Na gorąco" po pierwszym kontakcie z grą więc to bardziej wizyta u cyganki która wróży nam z fusów numery Lotto niż poważna ekspercka analiza, ale co tam Zapraszamy
dzentelmeniprzystole pisze: ↑23 mar 2023, 07:34
Jeszcze mniej popularne są rozgrywki w karty, a więc proszę
No właśnie, kiedy rozgrywka w Doomtown?
Jesteś szczęśliwym posiadaczem np. Gloomhaven? Masz więc egzemplarz tej gry, a nie jej kopię. To znacząca różnica ;-) Druga edycja GWT: pacholęta wznoszą domy w krainie My little pony. Kupię DGT Cube!
dzentelmeniprzystole pisze: ↑23 mar 2023, 07:34
Jeszcze mniej popularne są rozgrywki w karty, a więc proszę
No właśnie, kiedy rozgrywka w Doomtown?
Hej!
Od Prezesa uslyszalem tylko krotkie "bedzie, kiedy bedzie <przecinek>".
Wiem, ze trudno w to uwierzyc, ale nie chcemy robic kompletnej popeliny, a te gry (LCG) zasluguja na poswiecenie im wiekszej ilosci czasu i uwagi. W miare naszych skromnych mozliwosci bedziemy to powolutku popychali do przodu, ale jedyne co moge obiecac, to ze nie mozemy obiecac zadnych konkretnych terminow
vinnichi pisze: ↑24 mar 2023, 11:21
Mówiłem kulturalnie odpisz szanownemu słuchaczowi, że pracujemy nad tym bo da unsub, to proszę się popisał erudycją!!
UNSUB, UNSUB, UNSUB!!!1111111
Spoiler:
Jesteś szczęśliwym posiadaczem np. Gloomhaven? Masz więc egzemplarz tej gry, a nie jej kopię. To znacząca różnica ;-) Druga edycja GWT: pacholęta wznoszą domy w krainie My little pony. Kupię DGT Cube!