Poszło

Foksiku, można nie wpuszczać takich uczestników - zapłacę za ich miejsce. Pewnie przygotowuje materiał na swój stand up i to była zajawka...
Znajdziemy Ci miejsce na te gry
Nie musisz płacić, wpuścimy go na halę produkcyjną a my sobie w będziemy pogrywalipiton pisze: ↑29 mar 2023, 09:08Foksiku, można nie wpuszczać takich uczestników - zapłacę za ich miejsce. Pewnie przygotowuje materiał na swój stand up i to była zajawka...
25 osób! w stosunku do ostatnich 10 to dobra przebitka. Taka inflacja to jest gitPięknie rozwija się nasza społeczność miłośników tych brzydkich gier.
Jestem pod wrażaniem. Do zobaczenia ekipo!
Wymuszanie w świecie giełdowym jest normalne, a spekulacje jeszcze bardziej
Trzech nowych (łącznie ze mną) już wciągnęło w 1830 w ciągu ostatnich paru tygodni
To im podeślij namiar na zapisanie się na konwent (jak są chętni), wiem że gracie z Marcinem i Mirkiem.
To zagraj z nami w te (prawdziwe) 1830 i potem zdecydujesz czy to gry dla Ciebie
Już zdążyłem się przekonać, że 18XX to jak ruchome piaski, im więcej grasz, tym głębiej wciąga
Jak wciąga to doskonale! Jak gracie zgodnie z zasadami, ale "po swojemu" i to daje radochę to nie ma w tym nic złego - a wręcz przeciwnie
a potem na końcu i tak możesz usłyszeć że w miarę dobrze ale X źle
ja Cie dopisałem, jakbyś czytał to co piszę do Ciebie 2 miesiące temu byś wiedział. Łoo matko (sam chciałeś poznać grę, to wt.?)
Muszę Cię zmartwić, bo dwie osoby przy stole zdecydowanie zbyt dobrze znają 1871
nie bój - bankruta nie będzie - ciężko o niego w 71