Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dzentelmeniprzystole pisze: ↑03 maja 2023, 08:38
Coś jakaś przerwa była w odświeżaniu wątku ale dziś wrzucamy. Ptiolenie na antenie!!! Zapraszamy
A czemu najnowszego odcinka nie ma na Spotifaju, hę
Jesteś szczęśliwym posiadaczem np. Gloomhaven? Masz więc egzemplarz tej gry, a nie jej kopię. To znacząca różnica ;-) Druga edycja GWT: pacholęta wznoszą domy w krainie My little pony. Kupię DGT Cube!
Witamy w środowy poranek. Od nas dwa materiały:
Czyli koniec topki To nie ilość a jakość
A także
Gra która ostatnio chodzi nam po głowie intensywnie czyli Ststionfall
Zapraszamy
Grab your favorite stones
They came for broken bones
That's what happens when you sign on the line
There's no need for excuses
Everybody loses
Only way you'll ever win is to die
No to coś takiego mamy w Ststionfall.
A jeśli komuś jeszcze się nudzi to tutaj proszę russkie kontra insergents w wojnie o Afganistan. Zapraszamy
Bardzo dziękuje za kawał dobrej roboty! Świetnie się Was słucha. Czy można liczyć w przyszłości, być może planujecie, zmieścić na kanale film szkoleniowy z rozgrywki w 18xx, coś w podobie heavy cardboard? Być może rejestracja gry z 18xx.games z komentarzem. Niekoniecznie pełna rozgrywka, np. do 3. ORa. Taka wizualna prezentacja cyklu Waszych porad do 18xx.
Bardzo dziękuje za kawał dobrej roboty! Świetnie się Was słucha. Czy można liczyć w przyszłości, być może planujecie, zmieścić na kanale film szkoleniowy z rozgrywki w 18xx, coś w podobie heavy cardboard? Być może rejestracja gry z 18xx.games z komentarzem. Niekoniecznie pełna rozgrywka, np. do 3. ORa. Taka wizualna prezentacja cyklu Waszych porad do 18xx.
z HC to mamy tyle wspólnego, że mam podobne kolczyki co Edward
Na dziś zostaje materiał z1889, do którego Irek wkleił linka, ale namawiam chłopaków i coś się postaramy zrobić w temacie.
Dzięki za pozytywne słowo!
Rozterki kolejarzy. Kogo zaprosić do stołu czy można wcisnąć komuś trupa już na pierwszym spotkaniu? Co w ogóle wypada, a co nie? Takie luźne przemyślenia przed pierwszą rozgrywką w 18xx. Zapraszamy
Rozterki kolejarzy. Kogo zaprosić do stołu czy można wcisnąć komuś trupa już na pierwszym spotkaniu? Co w ogóle wypada, a co nie? Takie luźne przemyślenia przed pierwszą rozgrywką w 18xx. Zapraszamy
niby to DWUSETNY ODCINEK? przy tej inflacji to wart jest z 69 odcinków. Grafik się nie popisał, gdzie te 200 ?
(ja tam bardziej wolę 2 x 100 albo 4 x 50 - przyjmę w Krakowie)
Galatolol pisze: ↑09 paź 2023, 12:02
Mój komentarz na YT się coś nie wyświetla, więc napiszę też tu, że spisałem kiedyś trochę porad dla początkujących w 1830:
Galatolol pisze: ↑09 paź 2023, 12:02
Mój komentarz na YT się coś nie wyświetla, więc napiszę też tu, że spisałem kiedyś trochę porad dla początkujących w 1830:
Na pełnej drezynie kolejny odcinek wjeżdża na kanał. Zaglądamy więc w podwozie roku 2008. Czy tam było coś ciekawszego niż na Essen 2023? Wypowie się mgr inż. Piton